Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החל המנוע להכבות בזמן נסיעה. המנוע כבה בזמן נסיעה איטית בדרך כלל, הכיבוי מלווה במחוג סלד שמשתגע וקופץ.

הרכב מניע מיידית לאחר מכן מחדש.

מה הכיוון ? ראיתי הרבה הודעות בחיפוש אבל לא מישהו שהגיע או פירסם פתרון.. יש המלצה מה הכיוון בכלל ?

אציין שבזמן האחרון למחוג הסלד היה לפעמים לוקח כמה דקות להתחיל לעבוד בתחילת נסיעה, לא יחחסתי לזה חשיבות.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

נשמע כמו בעיה של מפלג. ובכל אופן באם יש ברכב מערכות מיגון שמבצעות ניתוקים, כדאי לבודד אותן קודם. אם כך, הרכב ישאר ללא מיגון על כל המשתמע מכך גם מבחינה ביטוחית / גניבות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האם מחוג הסלד המשתגע, והעובדה שהוא החל לא לעבוד לעיתים בתחילת נסיעה אכן מרמזים על מפלג?

אציין גם כי יש נזילת שמן מהמפלג כבר כשנתיים שלוש, ובהוראת המוסך לא נגעתי בזה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

טוב בגלל שאין ככ מוסכים בסופ"ש יוצא לי לסוע עוד קצת על הרכב.

הוא ממשיך להכבות מדיי פעם ללא סימנים מיוחדים.

שמתי לב שאני נכנס לאוטו להניע, אני שם את הקוד מכניס את המפתח ולפני ההתנעה כשהמפתח במצב ON אחרי הקודנית שמתי לב לרעשים של ריליי ושהמשאבת דלק נדלקת ונכבית והנורת מנוע נדלקת ונכבית לסירוגין יחד עם מחוג סל"ד שמשתגע, כל זה אפילו לפני הנעת הרכב. אימובילייזר שהשתגע ? מה קורה כאן ? :(

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...