Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים /חברות.

בסוף החודש מסתיימת הפוליסה .

לא אנקוב בשם הסוכנות בה ביטחתי את המונית ,אך אציין את חוסר שביעות רצוני .

מבקש המלצה לסוכנ/ת באזור המרכז (ראשל"צ ,חולון,בת-ים) ,אמינ/ה .

כמו כן אבקש את דעתכם בנוגע למיגון הרכב (מאחר וחברות הביטוח משנות את התנאים ) וכמו כן כדאיות ביטוח מקיף.

ובכן :

עלות ביטוח מקיף : 4300 ש"ח בתנאי שאחליף את ה"כספת" לאלומיניום (כרגע יש קודנית עם מיגון בכספת ברזל עם ברגים נגזרים נסתרים). מעבר לכך שאני לא אוהב שמחטטים לי ברכב ,זה יחייב עלות נוספת של 500 ש"ח לערך ,שאני לא בטוח לגבי יעילותה.

האם באמת יש הבדל בין כספת אלומיניום לבין כספת ברזל ?

מדובר בקאיה ריו 2012 ידנית ,טורבו דיזל

אם הרכב שווה היום 36000 ש"ח לפני מע"מ (עפ"י דברי הסוכן), ויש לי השתתפות עצמית של 6000 ש"ח (גניבה או אובדן גמור להלכה) , והמקיף יעלה כ-5000 ש"ח ,אז יוצא שעלות הביטוח היא כ-30 אחוז מעלות הרכב בהנחה שאקבל את מלוא התמורה

האם כדאי לדעתכם להסתפק בביטוח צד ג בלבד בחצי המחיר ?

מונית מאבדת כ- 25 אחוז ממחירה ..

נא דעתכם גם בשיקול של עד כמה הרכב גניב כמונית על פי הדגם.

עצות למיגון נוסף במקרה של ביטוח צד ג בלבד יתקבלו בברכה

בברכה

מוטי

• תוכן חדש...