Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ב 18 למאי 1965 הוצא להורג המרגל אלי כהן בסוריה. בזכות המידע שהוא מסר יש האומרים שחייהם של אלפי חיילים ניצלו וייתכן מאוד שמדינת ישראל לא הייתה מסוגלת לגרוף כזה ניצחון אדיר במלחמת ששת הימים שפרצה ב 5 ביוני 1966 אלמלא כל המידע שהוא מסר.

אז גם אם טוב לכם על הלב, אל תשכחו את אלה שבזכותם אנחנו כאן.

יהי זכרו ברוך.

הנה על האיש והאגדה.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9C%D7%99_%D7%9B%D7%94%D7%9F

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יהי זכרו ברוך,

התנהלות המוסד בפרשתו מקוממת, כיצד השאירו אדם ללא כל עזרה וללא כל אמצעים. כל הסיפור היה נראה חסר סיכוי והצליח רק בזכות טיפשותם והמלחמה העצמית של הסורים. לולא אותו יום שהשתיקו את המשדרים אולי מישהו אחר היה נשיא סוריה היום.

פורסם

הטעויות היו של 2 הצדדים.

מצד אחד התלהבות יתר של המדינה, מצד שני רצון מאד חזק של אלי לתת כל מה שהוא יכל.

מה שכן, בפעם האחרונה שהוא נסע לסוריה, היו למוסד רמזים על כך שחושדים בו והוא התבקש להשאר בארץ אבל הוא לא הסכים.

אבל אל דאגה, אם חשבתם שמישהו למד לקח, מספיק לקרוא על פולארד כדי להבין שלא...

פורסם

ממליץ בחום לקרוא את הספר ״בודד בדמשק״, שמספר את סיפורו של אלי כהן, החל מהגעתו ארצה, עבור בגיוסו למוסד וכלה בסיום המר.

זה סיפור מרתק על גבול הבלתי יאומן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יהי זכרו ברוך,

התנהלות המוסד בפרשתו מקוממת, כיצד השאירו אדם ללא כל עזרה וללא כל אמצעים. כל הסיפור היה נראה חסר סיכוי והצליח רק בזכות טיפשותם והמלחמה העצמית של הסורים. לולא אותו יום שהשתיקו את המשדרים אולי מישהו אחר היה נשיא סוריה היום.

שים לב לזה. קטע מתוך וויקיפידיה.

באוקטובר 2011 ביקר בישראל פעיל כורדי מעיראק שישב בכלא בסוריה, שסיפר כי ראה על קירות תאו מילים בעברית ובערבית שחרט כהן, ככל הנראה בטרם הוצא להורג: "אני לא מצטער על מה שעשיתי. אם יש בי צער זה על מה שלא עשיתי ולא יכולתי לעשות. לעתים אדם נכשל בגלל חברים שהכשילו אותו". ממילותיו אלו ניתן ללמוד שכהן נחשף בעקבות הלשנה מאחד מחבריו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...