Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעניין לגבי החומר הנ"ל, מישהו ניסה? איך הוא?

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
שלום

תודה

אני ניסיתי,אחלה חומר. יש גם ביקורת,תריץ חיפוש.

פורסם
שלום

תודה

חומר לא רע בשביל ניקוי פרטי, גם המחיר מצויין בשביל כל כיס.

כמובן שיש יותר טוב, אבל הוא עושה את העבודה.

פורסם

לצורך השוואה,הוא יותר טוב מהסונקס?

הוא מצריך דילול?

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מישהו יודע כמה עולה משלוח מהאתר של AUTO GEEK?

המכונות פוליש ממש קורצות שם.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
לצורך השוואה,הוא יותר טוב מהסונקס?

הוא מצריך דילול?

SONAX הוא אחד מהחומרי ניקוי הטובים ביותר שתמצא לגלגלים שלך... אי אפשר לעשות בכלל השוואה בין המנקה של מגויירס...

ה-SONAX הרבה יותר חזק, ומשמש אותך כמו IRON-X רק בשביל הגלגלים.

*** הבעיה עם SONAX זה גם הדבר הכי טוב בו, שזה שהוא חזק מאוד, הוא יוריד ווקס ( אם שמת על הגלגלים ווקס מיוחד )...

אם יש לך אפשרות להשתמש בSONAX... אתה לא צריך שום דבר אחר.

לי יש SONAX וגם חומר מאיטליה שיש לי...

פורסם

הגאנטים שלי כנראה לא נוקו מאז שיצאו מהפעל,

קניתי את הסונקס והוא הספיק לי לחמש שטיפות בערך,

האם השימוש שלי לא נכון?

לפי דעתי אין צורך להשתמש בו בכל שטיפה אם אין לכלוך ממש קשה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

שלום dany

לא צריך להשתמש בכל שטיפה בסונקס, זה חומר חזק מאוד ואין לדעת מה זה יעשה בשימוש קבוע לטווח הארוך.

אם אתה שוטף את הרכב בקביעות, ואת הג'אנטים ביסודיות אז אין ממש טעם להשתמש בסונקס כל שטיפה. אני למשל משתמש בו פעם בהרבה מאוד זמן,ולהגיד את האמת כל שטיפה אני משתמש בONR והוא מנקה מעולה את הג'אנטים כך שזו התחזוקה של הניקיון שלהם.

אצלי הסונקס החזיק חצי שנה.

אז חברי המלומדים,לשכוח מהמגווירס ולרכוש שוב סונקס?

פורסם

יש לי גם וגם..ממש לא הייתי מרוצה מהסונקס. היעילות והקלילות שהברייטנר מנקה עולה בהרבה על הסונאקס.. יש הילה מסביב לסונאקס כאילו הוא מוצר על..בערך כמו ONR.. אם אתה מתלבט, אתה מוזמן לבוא לניסוי. ואני מציע זאת רק לטובתך. ומה גם שהעלות מול תועלת של מג'ס עולה פי כמה על הסונאקס..גם כי מקבלים גלון וגם גי את הגלון מדללים 1-4 ואפילו 1-6

תעשה את החשבון ידידי.

פורסם

מכל מלמדי השכלתי, אני חשבתי על לרכוש את הגלון.

גם אחרי הסונקס יש לי פיח "שנאפה" על הג'אנט,ואת זה כבר הבנתי שזה לא ירד בקרוב ולא משנה עם איזה חומר.

פורסם
מכל מלמדי השכלתי, אני חשבתי על לרכוש את הגלון.

גם אחרי הסונקס יש לי פיח "שנאפה" על הג'אנט,ואת זה כבר הבנתי שזה לא ירד בקרוב ולא משנה עם איזה חומר.

אז אתה הולך על הברייטנר? אם כן.. תן רשמים לאחר שימוש.

פורסם

כנראה שאני אלך עליו, ויהיו רשמים. תודה.

פורסם
יש לי גם וגם..ממש לא הייתי מרוצה מהסונקס. היעילות והקלילות שהברייטנר מנקה עולה בהרבה על הסונאקס.. יש הילה מסביב לסונאקס כאילו הוא מוצר על..בערך כמו ONR.. אם אתה מתלבט, אתה מוזמן לבוא לניסוי. ואני מציע זאת רק לטובתך. ומה גם שהעלות מול תועלת של מג'ס עולה פי כמה על הסונאקס..גם כי מקבלים גלון וגם גי את הגלון מדללים 1-4 ואפילו 1-6

תעשה את החשבון ידידי.

הסונקס הוא חומר מצויין,על זה אין עוררין,אבל הוא מבוסס על נטרול או פרוק אלמנט המתכת שיש בלכלוך שעל הגנטים,דומה מאד ל IRONX,כמו שנאמר.

הוא לא מתאים לניקוי שבועי,אפשר להשתמש בו אחת לחודש אולי קצת פחות,תלוי בתדירות השטיפה.

החומר של מגס הוא חזק מאד,ומבוסס חומצה!.

צריך להשתמש בשיקול דעת,כי בדילול שגוי הוא יכול לגרום לנזק,כמו כן,אסור להשאיר אותו על הגלגלים יותר מחמש דקות[תלוי בדילול].

אז תשתמשו בו בצורה זהירה,וכן,הוא מנקה פצצה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בניקוי גלגלים חשוב סוג החומר ממנו עשוי הגלגל ואם הוא צבוע או לא.גלגלים צבועים יש להשתמש בדילול גבוהה יותר מאשר גלגלים לא צבועים.לשים חומר לזמן קצר ולשטוף.

• תוכן חדש...