Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חרק מוטציה WTF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אוי, אלוהים!

הרסת לי את החרבון!

אשכרה הוצאתי בזהירות את הנייר ובדקתי אם יש עליו משהו :evil:

אני בכלל מחכה לבוקר אחרי הריסוס שעשיתי בשירותים כרגע.

פורסם

מצטערת.

אני בכלל מאז שראיתי את התמונה הזו לראשונה לפני שאני נכנס לשירותים אני עושה צ'אק כללי של החדר שאין חייזרים למיניהם שם שאורבים לי :shock:

אגב, מישהו יכול להגיד לי מה זה הדבר הזה בכלל?

פורסם
בהמשך לתשובות המצוינות של פאלו ואקסודוס אוסיף רק שכל החרקים יוצאים מנשל כאשר הם לבנים, תוך כשעה הם מקבלים את הפיגמנטציה הטבעית שלהם.

בתמונה מדובר בצרצר הבית ואכן, כל תהליך ההשלה מזכיר מאוד סצינות מסרטי מד"ב.

בכלל, בכל התבוננות על עולם החרקים מיד מתבהרת התמונה מאיפה כל אנשי המד"ב מקבלים השראה.

צריך רק לראות איך גמל שלמה תופס את הטרף ודבר ראשון מכרסם לו את המח בעודו במפרפר בחיים אחוז בחוטזקה בכדי ישר לקבל פלשבקים מהנוסע השמיני.

מסתבר שזה היה חרק נורמאלי לחלוטין. קראתי בויקיפדיה.:oops:

אתה בטוח שזה צרצר? אני חושב שזה תיקן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אגב, מישהו יכול להגיד לי מה זה הדבר הזה בכלל?

אצנדל.

ממשפחת הנדלים, אבל קטן מאוד, לא מסוכן כמו אחיו (אבל אם מישהוא דביל מספיק לתפוס אותו ביד או לנגב איתו תתחת, הביס בהחלט כואב)ומהיר בטירוף. זה נדל על טורבו+ניטרו!

אתה בטוח שזה צרצר? אני חושב שזה תיקן.

באמת קשה להחליט, גם כי החרק עדיין לא בצורתו הסופית וגם כי אין אבטיח לקנ"מ.

אם זה נראה לך תיקן, נלך על תיקן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה נראה כמו צרצר, אבל הנשל באמת דומה יותר לתיקן. אם עדיין שמרת אותו, ויש תמונה עדכנית, לבטח נוכל לדעת :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אצנדל.

ממשפחת הנדלים, אבל קטן מאוד, לא מסוכן כמו אחיו (אבל אם מישהוא דביל מספיק לתפוס אותו ביד או לנגב איתו תתחת, הביס בהחלט כואב)ומהיר בטירוף. זה נדל על טורבו+ניטרו! .

תודה על המידע.

אני עדיין חושב שאם הייתי רואה אחד כזה על הנייר טואלט במציאות הייתי טס משם כאילו יש לי מנוע סילון בתחת :shock:

פורסם
יש כ"כ הרבה חרקים מוזרים ומיותרים על כדור הארץ...בעע

אתה טועה, לכל חרק יש חלק במאזן האקולוגי.

אבל אתה יודע מי באמת מיותר? האדם.

איך אמר הסוכן סמית', יש לנו התנהגות של ווירוס, באים, מתרבים, הורסים וממשיכים ליעד הבאה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יש עדויות חד משמעיות שכבר האדם הקדמון גרם להשמדות של מיני וזנים של בע"ח (במיוחד הגדולים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אותו הדבר רק הפוך:

היה פעם בלש מאוד מפורסם שהיה מדביק שערה על דלת המקרר שלו בכדי לבדוק אם עוזרת הבית פתחה את המקרר וניקתה.

על אותו המשקל הייתי במשרד שלי לפני כשבועיים וראיתי ג'וק שהתפגר ממש ליד הכיסא שלי. הבאתי לה אותו בסטייל דירק ג'נטלי והשארתי אותו כמות שהוא במקום בולט מאחרי הכיסא שלי על הרצפה. באתי היום והוא עוד היה שם. ססאאמממק, העוזרת ניצחה. היא אמורה לעבור שם כל יום. לאחר כבוד ערכתי לו לוויה ממלכתית עד לפח הראשי בכניסה למשרדים. את הבא בתור אני שם לה על השולחן :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אתה טועה, לכל חרק יש חלק במאזן האקולוגי.

אני לא טועה.

יש חרקים ובע"ח שכן חיוניים למאזן האקולוגי,אבל בתנאי שיימצאו בסביבה האמיתית והטיבעית שלהם.

למצוא פרוונית או כל ייצור מבעית אחר בבית שלך זה לא חיוני בכלום.

פורסם
אתה רואה כותרת, נכנס לשירשור ואז מתלונן?:lol:

6en58x.jpg

מצאתי כאלה בבית כמה פעמים, הם אוהבים במיוחד להתחבא באיזה בגד זרוק על הריצפה וכמו שבגירה אמר הם רצים במהירות מטורפת.

• תוכן חדש...