Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

אתמול הייתי בירקניה ליד הבית,שנמצאת בבניין בשיפוץ (פיגומים וכו)

לאחר חצי שעה באתי ללכת ואני רואה מכה בכנף של האוטו ככל הנראה כתוצאה מנפילת אבנים מהפיגומים למעלה.

את הכנף החלפתי ממש לפני חודש בעקבות תאונה :x

האם יש למישהו הצעות מה עליי לעשות בנידון? למי לפנות? אין שם מצלמות או משהו מה שכן אף רכב לא יכול לתת לי מכה בגובה שכזה.. אני מתוסכל..

בתמונה יש שתי מכות האחת והשנייה פחות

רכב אימפרזה ניו אייג מכה כנף ימין

פורסם

הדבר הכי טוב לעשות, זה לבקש מבן משפחה להיות "עד" ולהגיד שבזמן שאתה קניתי במכולת נפלה אבן על הרכב מהאתר בנייה.

ולתבוע את האמא שלהם :).

פורסם

זה שקר, לא חוקי בעליל, אם ישמעו לעצתך אני מקווה שיתפסו אותם ושכדבריך יתבעו את האמא שלהם.

אם יש שם ירקניה ואולי גם עוד עסקים, תחפש עדים.

אם נפלו אבנים על הרכב היית אמור לראות שברי אבנים על יד הרכב וגם סימנים של חול על פח הרכב במקום המכה, האם היו סימנים שכאלה?

פורסם
זה שקר, לא חוקי בעליל, אם ישמעו לעצתך אני מקווה שיתפסו אותם ושכדבריך יתבעו את האמא שלהם.

אם יש שם ירקניה ואולי גם עוד עסקים, תחפש עדים.

אם נפלו אבנים על הרכב היית אמור לראות שברי אבנים על יד הרכב וגם סימנים של חול על פח הרכב במקום המכה, האם היו סימנים שכאלה?

אין לו שום דרך להוכיח שזה היה משם, ואין עדים ואין נעליים אם הוא רוצה שמשהוא ישלם על הנזק אז רק ככה.

ותגיד לי אתה ילדה תמימה בת 4? מה שקר? ככה פועלים דברים, אף אחד לא יעלה עליו.

פורסם

אבן שנפלה מפיגום וגרמה לכזה נזק באיזור פתוח לציבור זאת כבר תאונת עבודה שמחייבת בדיקת חוקר מהתמ"ת ע"מ לקבוע רשלנות, היה ונקבעה רשלנות מצד מנהל העבודה זה כבר יהיה עניין של משטרת ישראל.

זאת לא תאונת פח שבה "מעקמים" את המציאות ונותנים לחברות הביטוח לשבור את הראש.

הייתי מציע לך בחום להתעלם מהצעתו של 123SZ.

פורסם

טוב חברים כמה דברים:

יש לי עובד במקום שראה את המקרה-אז יש עד

לגבי האוטו כולו היה פיח ואבק בטון האזור נוקה בשביל התמונה

הלכתי למנהל עבודה בבניין כמו שנאמר לי בביטוח,הוא קילל וצעק,אמר שזה לא הוא ואין מצב שזה מנפילה של משהו, לא הסכים לתת פרטים וגירש אותי (למרות) אני מגיש היום תלונה במשטרה.

עוד דבר,חבר טוב שלי אבא, שלו קבלן אז הוא מבין בזה, ואמר בגלל שכל הרשת שלו קרועה (שמגינה מפני נפילות מהפיגומים) כבר הוא ייקבל קנס ויחייבו אותו לשים רשת מחדש על כל הבניין,עוד דבר הוא אומר שחייב להיות שלט בגדול וגם הוא קרוע אצלו ואין אפשרות לראות משהו(נפול) אז גם פה יידפק

הלכתי למוסך הצעת מחיר 600 שקל על הנזק עכשיו שאני מגיש תלונה ולוקח פרטים במשטרה מה אני עושה איתם?

אני ממש לא רוצה לפנות למנהל עבודה הזה שוב

• ספונסר פורום
פורסם
שבוע טוב לכולם

אתמול הייתי בירקניה ליד הבית,שנמצאת בבניין בשיפוץ (פיגומים וכו)

לאחר חצי שעה באתי ללכת ואני רואה מכה בכנף של האוטו ככל הנראה כתוצאה מנפילת אבנים מהפיגומים למעלה.

את הכנף החלפתי ממש לפני חודש בעקבות תאונה :x

האם יש למישהו הצעות מה עליי לעשות בנידון? למי לפנות? אין שם מצלמות או משהו מה שכן אף רכב לא יכול לתת לי מכה בגובה שכזה.. אני מתוסכל..

בתמונה יש שתי מכות האחת והשנייה פחות

רכב אימפרזה ניו אייג מכה כנף ימין

עדיף שתמצא עדים זה יכול מאוד לעזור .

לעינין הנזק דבר איתי בטלפון 0546999223 אכוון אותך יותר .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...