Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין הרבה מה להסביר, רכב נחמד עם מראה טוב שמתומחר אגרסיבית.

חוץ מזה שאם לקוח שוקל לרכוש רכב ידני קטן ב63K-65K, כמו ה- 107 / C1 / סיאט מיי, עדיף להוסיף עוד 10% ולקבל הרבה יותר רכב בתמורה.

+1 לגבי התגובה על האיביזה FLOW, במחיר שלה היא לדעתי הרכב הכי משתלם במונחים של מרווח לשקל.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
מאזדה 3 הפכה נפוצה על הכביש בגלל הליסינג. כאן מדובר על השוק הפרטי.

לא רק. המאזדה תפסה מאוד גם בשוק הפרטי. אולי בזכות הליסינג, אבל הז לא משנה. הרכב נמכר בכמויות גם לשוק הפרטי. בדיוק כמו האיביזה היום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נמכרת כמעט תמיד במבצע.

אנשים מתים על זה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רק שאי אפשר להשוות את האמינות של המאזדה לעומת האיביזה,

את המאזדה קונים בגלל סיבה אחת פחות או יותר - הרכב לא רואה מוסך ולא משנה מה תעשה לו

פורסם

אני בעלים טרי של FLOW.

למה סיאט? כי המחיר מאוד נמוך לאוטו ברמה טובה מאוד!

הרכב האחרון שלי היה פיקנטו ואין מה להשוות. הנהיגה על הסיאט היא חוויה.

האבזור מאוד מפתה.

ואני מסכים לטענה שאנשים מתלהבים לקנות רכב חדש במחיר של 70K ואז הם מגלים שהילוכים זה לא בשבילם.

פורסם
לא רק. המאזדה תפסה מאוד גם בשוק הפרטי. אולי בזכות הליסינג, אבל הז לא משנה. הרכב נמכר בכמויות גם לשוק הפרטי. בדיוק כמו האיביזה היום.

יש לך נתונים מספריים כמה מאזדה 3 מוכרים לשוק הפרטי?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

נראה לי שהוא מתכוון שהם נמכרות לשוק הפרטי כיד שנייה, ואז יש לו טעות גדולה והוא בכלל לא מבין למה אנחנו מתכוונים, זה מרגיש לי ככה כי 9 מתוך 10 מאזדות 3 הם של ליסינג - גם אם הן בבעלות פרטית עכשיו אז הם נקנו מחברת ליסינג.

לא הסתכלתי על נתונים מספריים אבל לדעתי מבחינת לקוחות פרטיים איביזה נמכרת לפחות בפי 2 יותר מאשר מאזדה 3 (שוב - אם מסתכלים על לקוחות פרטיים שבאים להוציא את הרכב מהחברה)

פורסם
אני מקווה שלא יצלבו אותי כאן,אבל כנס ליד2 ותראה בלי סוף, חלקן ממש חדשות.חומר למחשבה.

כבר דיברו רבות באתר על נושא האיביזות החדשות שיש בלוחות והעניין קיבל את התשובה שזה בגלל מבצע שנעשה שגרם למחירי משומשות להיות יותר יקרות מחדשות וכך אנשים קנו חדשות במחיר מוזל כדי למכור אותן ביותר כמשומשות. על פניו כנראה שיותר מאחד חשבו על זה ולכן זה די נכשל לאנשים התוכנית. אין לזה קשר לאיכות של הרכב כפי שאתה מנסה כנראה לרמוז.

פורסם

לא. אתה מסרב להבין אותי. אני לא מנסה לייצר פה תחרות בין מאזדה לאיביזה. שתיהן מכוניות ששות לת*ת מבחינתי. אין לי נתונים מדויקים, אבל הרבה אנשים החלו לקנות מאזדות מהחברה מסיבה כל שהיא. אולי כי ראו אצל שכנים מהעבודה, ואולי כי ראו מפה לשם. בסוף, פותח השרשור שואל למה הוא רואה הרבה איביזות. התשובה היא כי יש בהם משהו שעם ישראל אוהב, בדיוק כמו במאזדה משנים קודמות. זה לא משנה אם זה בגלל הליסינג או כי כיף לך. גם בליסינג יש לך 3/4 אפשרויות בחירה שלא נופלות מהמאזדה, ועדיין אנשים היו בוחרים בה. תופעת העדר, היא בדיוק הסיבה שאנשים גם בוחרים באיביזה.

מקווה שנקודתי ברור.

REKA - כתבת שלא הבנתי למה התכוונתם. אז בהתחשב בזה שזו ההודעה הראשונה שלך, מי זה אתם? ולמה התכוונתם? למה שאני אתחשב במה אתם מתכוונים, כשאני בכלל עניתי לפותח השרשור.

הוא שאל למה יש הרבה איביזות, ותשובתי מפורטת בהודעה זו למעלה. בדיוק כמו המאזדה 3, תופעת העדר. והסיבה לכך לא משנה.

אתה רואה 9 מתוך 10 מאזדות ליסינג. אני רואה 9 מתוך 10 פרטיות. זה לא מדגם הגיוני. חוץ מזה, ליסינג זה לא תמיד רכב מהעבודה. יש גם ליסינגים פרטיים, שזה קנניית רכב מחברת ליסינג, חדש עם 0 ק"מ, ומתווספת לו יד. אל תשכח שזה גם נחשב ליסינג, כשבפועל מדובר בקנייה פרטית לכל דבר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
סיאט שייכת כבר הרבה זמן לקונצרן VAG, שכולל בתוכו את פולקסווגן, אאודי, סקודה, פורשה ולמבורגיני ובטח עוד כמה מותגים שהיו פעם חברות.

כן גם מותג צרפתי עלום שם

בואגטי או משהו דומה....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
סיאט שייכת כבר הרבה זמן לקונצרן VAG, שכולל בתוכו את פולקסווגן, אאודי, סקודה, פורשה ולמבורגיני ובטח עוד כמה מותגים שהיו פעם חברות.

עד כמה שאני יודע פורשה לא שייכת לVAG, הם מחזיקות מניות אחת בשנייה בבעלות צולבת, לאחר נסיונות השתלטות כושלות של כל אחת מהן.

דרך אגב, לרשימה הארוכה הזו צריך להוסיף את דוקאטי (דו גלגלי) ואת מאן וסקניה (משאיות).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

באמת יש יותר מדי על הכביש...

אולי בגלל זה אני לא מצליח למכור אחת כזאת: שנת 2010 DSG עם כל התוספות, עשתה 22K

פורסם

אין יותר מדי איביזות, פשוט זה רכב שלוכד את העין (של רוב האנשים) בגלל העיצוב שלו. בתור בעלים של אחת שנת 2008 אני יכול להגיד לכם בוודאות שמדובר גם ברכב עם יותר כוח ואחיזת כביש מאחוז גדול מאוד של הרכבים על הכביש...

פורסם

המאזדה 3 מצליחה בגלל אמינות טובה יחסית ובואו נאמר את האמת, היא גם מעוצבת הכי יפה שיש כיום בקטגורייה שלה ומאובזרת לא רע.

הסיאט לעומת זאת הרבה פחות אמינה אבל כנראה שיש בה דברים שעולים על המאזדה.

• תוכן חדש...