Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חזרתי מסוכנות סקודה (ימי מכירות עכשיו ..) . נתנו הצעה לפאביה ידנית 1.4 כולל אימובילייזר , איתוראן , מחשב דרך (מזה ..?) אגרת רישוי , קפה ואספרסו : 72800 שח .

באופן כללי אני מחפש רכב מיני\סופר מיני . אני ממש לא צריך יותר מזה . סטודנט . רוב הנסיעות בתוך העיר(חיפה) , מידי פעם כביש מהיר ואחת לשבוע , שבועיים נסיעה חיפה-תל אביב .

אשמח לשמוע ממחזיקי פאביה ומבינים אחרים חוות דעת על הרכב .

וגם מה דעתכם על הצעת המחיר ?

בהחלט חשוב לי לדעת האם זה נחשב רכב (ובכלל סקודה ...) ששומר על ערכו ?

גם הסתכלתי על משומשות שנת 2012 , וגם נסעתי על אחת . הוא מציע ת'רכב ב68000 - יש לו עלוקה וחיישני רוורס מבחינת תוספות . בהינתן המחיר של חדשה , זה לא נראה לי מחיר סביר לרכב משומש . אני צודק ?

מה נראה לכם מחיר סביר לרכב זה משומש (2012) ?

אז זהו ,.. קראתי באינטרנט חוות דעת ומבחני דרכים מחמיאים לפאביה ובגלל שמדובר בהחלטה מאוד חשובה מבחינתי אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת . :)

פורסם
שלום

.......

אז זהו ,.. קראתי באינטרנט חוות דעת ומבחני דרכים מחמיאים לפאביה ובגלל שמדובר בהחלטה מאוד חשובה מבחינתי אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת . :)

אני עכשיו שנה וחצי על איביזה 1.4 ידנית, אותו רכב בדיוק מבחינה מיכנית אך מעוצב אחרת. הרכב מצויין ביחס למחיר. חסכוני 1:13/14 משולב, נסיעות עירוניות ובחיפה במיוחד תצפה לפחות מזה. הגיר מאוד כיפי, נמוך וחלק. המנוע זריז ולא עצל (לפחות באיביזה, נראה לי שהפביה קצת עצלה ביחס לאיביזה, מבדיקה שעשיתי לפני הקניה). הטיפולים סבירים אם אתה יכול להביא איתך שמן מנוע לטיפול ולחסוך בתוספות שהם מנסים לדחוף לך.

לדעתי הפביה יותר מרווחת במיוחד מאחורה ביחס לאיביזה. האיביזה יותר ספורטיבית מבחינת מראה והתנהגות. גלגלים יותר גדולים/פנסי ערפל/ ועוד גאדג'טים, הדגם 2013 מגיע עם 4 חלונות חשמל..

שתיהן זולות ועולות כיד 1 2012 בסביבות 63 אלף, 10K ירידה בשנה וחצי , סביר לגמרי.

\ טיפ שלי: אל תקנה שחור\

בהצלחה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני מחזיק בפאביה 4 שנים ו- 7 חודשים. מבחינת אמינות אין שום בעיות חשמליות או מכאניות ברכב והוא עבר מעל 54K ק"מ. לא התקלקל ברכב כלום, גם לא המצבר שעדיין מתפקד מצוין ללא כל בעיות.

ההתקנות המקומיות שהתקינו (רדיו, רמקולים, טוויטרים, מרימי חלונות, קודנית ועלוקה) עובדים מצוין.

הבעיה היחידה עם המכוניות האלה (כולל פולו ואיביזה) היא האיכות חומרים בתא הנוסעים - ציפוי המשענת יד נוטה להתקלף וכפתור המשענת נשבר בכל הדגמים. האחריות של צ'מפיון היא על הנייר בלבד, בפועל גש לפקידה, שלם מחיר מלא ואז דבר איתנו. במקרה אחר עפו לי גומיות מתחת לקורות פלסטיק, אחרי 15 דקות של צעקות (בקול רם) במוסך צ'מפיון על היועץ שירות ואיום לתביעה בצורה שכל העובדים מסתכלים מסביב, הוא הואיל בטובו "לבדוק מול החברה" ואח"כ החליף חינם. יש לציין כי אם הוא לא היה מחליף הייתי תובע לצ'מפיון את הצורה, מכיוון שכבר היו לי הוכחות שמדובר בתקלה סדרתית כולל שהם מחליפים לחלק מהלקוחות חינם. בפעם האחרונה שתבעתי חברה בע"מ מנכ"ל החברה התקשר להתחנן שאבטל את התביעה.

המחיר שצ'מפיון הציעו בסדר, הפאביה הזאת נמכרה עד לא מזמן כחדשה ב- 69K ש"ח ופה הם הכניסו לך גם כל מיני מיגון ואגרת רישוי. גם אני קיבלתי את ההודעה לנייד על הימי מכירות שלהם, כנראה נכנסתי למאגר כשקניתי את הרכב. פאביה משומשת שנת 2012 שנה על הכביש עם נניח 15K ק"מ לא הייתי קונה מעל 60-62 אלף שקל.

מעבר לזה, קיבלתי את הרכב עם חור על הדשבורד, בוא נאמר שככל הנראה הרכב לא יצא ככה מצ'כיה. לא ראיתי את זה במסירה אלא כמה שעות אח"כ אחרי 80 ק"מ על השעון, אבל צ'מפיון שלחו אותי לחפש את החברים שלי - אז תסיק את המסקנות. אני לקחתי גוזז של ציפורניים וחתכתי את שולי החור וכעת לא רואים אותו כ"כ, אבל זה לא היה נעים לי לטפל בזה ברכב עם 80 ק"מ על השעון.

פורסם

אימבולייזר מגיע מובנה מהחברה, התקנה של איתוראן נותנים במתנה בשנה הראשונה ללא תשלום מחשב דרך מובנה ברכב.

כך שלא נתנו לך מתנות.

נסעתי לפני זה על פולו, הפאביה מרגישה יותר נוחה ומוצקה על הכביש , אחרי שנה לא נתקלתי בבעיות, רכב אמין.

יש לי את הגימור ספורט.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אשמח לשמוע ממחזיקי פאביה ומבינים אחרים חוות דעת על הרכב .

וגם מה דעתכם על הצעת המחיר ?

אצלי במשפחה יש סקודה פאביה כזאת בדיוק שנרכשה לפני כשנה וחצי בהמלצתי, במחיר זהה (73 אלף ש"ח על הכביש כולל איתורן סייף ואגרת רישוי).

הרכב היום עם כ-20 אלף קילומטרים (אולי קצת פחות), בינתיים הכל טוב ובעלת הרכב מרוצה מאוד. עד עכשיו הייתה תקלה קטנה אחת - ידית ההילוכים הידנית התפרקה. בפעם הראשונה הדביקו אותה במוסך, זה לא עזר. לאחר מעט עקשנות הוחלפה ידית ההילוכים כולה. בסך הכל, מאוד מרוצים.

גם הסתכלתי על משומשות שנת 2012 , וגם נסעתי על אחת . הוא מציע ת'רכב ב68000 - יש לו עלוקה וחיישני רוורס מבחינת תוספות . בהינתן המחיר של חדשה , זה לא נראה לי מחיר סביר לרכב משומש . אני צודק ?

מה נראה לכם מחיר סביר לרכב זה משומש (2012) ?

מתי ב-2012 הרכב עלה לכביש? אין דין רכב שעלה לכביש בינואר 2012 כדין רכב שעלה לכביש בדצמבר 2012.

בכל מקרה, בהפרש כזה של מחירים אני הייתי מעדיף את החדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...