Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה מכונית "ספורט" יחסית עד 120 אלף אפשר להתפשר עד 2010 אם זה יקר רוצה המלצות מה כדאי ומה לא

ממה ששמתי לב עד עכשיו יש את איביזה קופרה, לאון, שירוקו וזהו נראלי תודה מראש

פורסם
אני רוצה מכונית "ספורט" יחסית עד 120 אלף אפשר להתפשר עד 2010 אם זה יקר רוצה המלצות מה כדאי ומה לא

ממה ששמתי לב עד עכשיו יש את איביזה קופרה, לאון, שירוקו וזהו נראלי תודה מראש

לפי הסכום שיש לך תוכל להביא אחת כזאת יד שנייה\שלישית

והבאת כאן שלוש רכבים עם מנוע זהה(כמעט רק ההספק שונה) שלושה מנועי TSI קופרה\שירוקו עם 1.4(לא מאמין שתמצא שירוקו מנוע 2.0 בסכום שלך במצב טוב) ולאון שתוכל למצוא עם מנוע 1.8.

ובתור אחד שיש לו אחת עם אותו מנוע בבית אז לא ממליץ לקנות אותה מבעלות שנייה או שלישית אלה אם מדובר בשירוקו(אבל זה רק אני )

אם התחלת בוואגיות אז תנסה לחפש גולף GTI בשנתונים 09/10 , ויש גם אלפות (מיטו וג'וליטות שתוכל למצוא במחירים כאלה )

פורסם

יש ביד 2 גולייטה תלתן 2010 והבן אדם דורש 120k. נראה לי נמוך מדי וקצת חשוד,אולי מישהו מהפורום מכיר את הרכב הספציפי ויכול לעזור.

אין לי קשר לרכב או למוכר.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

יש כ"כ הרבה רכבים בתקציב הנ"ל שאני לא יודע איפה להתחיל, אתה צריך קצת לחדד.

אתה יכול ללכת על הוט האץ' כמו הואגיות(לאון FR\קופרה, גולף GTI, שירוקו וכו'), צרפתיות(קליאו\מגאן ספורט) וכו'..

אפשר ללכת על כיוון פחות פרקטי שכולל הנעה אחורית, או במילים אחרות - מיאטה.

פורסם

ב120 אלף אתה יכול להביא ***להביא = לרכוש *** סיאט לאון חדשה מהחברה

ראה כאן

אם אתה מחפש קצת יותר ספורט,אז באמת תנסה לפזול לכיוון הלאון FR או הקופרה,או כמובן לבדוק את התלתן ירוק שהמליצו פה (למרות שהמחיר באמת ממש נמוך)

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

גל, תן לנו קצת פרטים: יש צורך בשינוע נוסעים נוספים? מה חשוב לך- מהירות סופית, התנהגות, פוזה, באילו כבישים אתה נוהג בדר'כ, חשובה לך פרקטיות?

משם נמשיך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לאון קופרה תיתן את התמורה הכי טובה בתקציב הזה, גם בביצועים וגם באבזור.

מ2010 הדגם עבר מתיחת פנים. 2008-2009 לפני המתיחת פנים.

בהצלחה!

• תוכן חדש...