Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום התעניינתי בכמה חברות ביטוח סוכנים בעיר בה אני גר יצא לי מחירים מופקעים

הצעה א:חובה 3140+צד ג'-1770=סה''כ=4610

הצעה ב:חובה 3066+צד ג'-1270=סה''כ=4336

*הפרשים של 300 שקל פלוס מינוס

*לאומת זאת עשיתי השוואת מחירי ביטוח ביד 2 יצא לי

הצעה:חובה 2601 צד ג' 1143=3744

*באינטרנט (יד2) יצא לי הפרשים של 600שקל לטובתי

*השאלה העיקרית שלי מה ההבדל בין סוכן ביטוח בעיר שלי לבין ביטוח שאני עושה באינטרנט? ועל מה אתם ממליצים?

תודה רבה.

פורסם

מבלי להתעמק יותר מדי, קח בחשבון כי בתור נהג צעיר - אתה תדרש לשלם סכום גבוה עבור הביטוח, מאחר ואתה מהווה סיכון.

אולי בעיניך, זה מחיר מופקע, אבל זה מה יש.

באתר של משרד האוצר, יש מחשבון ביטוח שנותן לך את המחיר המקסימלי שכל חברת ביטוח רשאית לגבות ממך עבור ביטוח חובה

http://car.mof.gov.il/

עם כל הכבוד לביטוח באינטרנט, השאלה היא מי עומד מאחורי זה, איזו חברת ביטוח מבטחת אותך ומה התנאים (מה סכום הכיסוי הביטוחי שאתה מקבל).

פורסם

אתה משווה את המחיר הסופי שזה נחמד אבל אתה לא משווה את המוצר שאתה מקבל.

בביטוח חובה יש פוליסה אחידה. כל החברות חייבות על פי חוק להציע לך את אותו המוצר, כך שאין שום מניעה שלא תבחר בחברה שנותנת לך את המחיר הכי זול. בביטוח צד ג' יש 1001 משתנים שיכולים להשפיע בצורה משמעותית על המחיר - גובה כיסוי מרבי, עם ביטוח גרירה או בלי, עם ביטוח שמשות או בלי, עם רדיו חלופי או בלי, עם נהוג נקוב או כל נהג? ועוד ועוד...

בשורה התחתונה זה לא באמת משנה באיזה עיר בארץ יושב הסוכן שלך כי אתה לא באמת צריך לפגוש אותו. אתה משלם לו דרך כרטיס אשראי ומקבל את הפוליסה בדואר. זה כן משנה אם תבחר בסוכן שגם נותן שירות במקרה של תאונה ולא כזה שרק שולח פוליסות וגובה כסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מבחינת ביטוח חובה אין כל משמעות לזהות המבטח כיוון שתנאי הביטוח זהים בכל החברות ונקבעים בחוק.

בביטוח צד ג' הפרשי המחיר יכולים לנבוע מהפרשים בתנאי הפוליסה כמו למשל גובה החיסוי , גובה השתתפות העצמית,סוגי החיסוי כמו למשל הגנה משפטית , שמשות, גרירה וכו.... כל אלו משפיעים על מחיר ביטוח צג ג' ולכן צריך להשוות גם את התנאים.

פורסם
מבחינת ביטוח חובה אין כל משמעות לזהות המבטח כיוון שתנאי הביטוח זהים בכל החברות ונקבעים בחוק.

בביטוח צד ג' הפרשי המחיר יכולים לנבוע מהפרשים בתנאי הפוליסה כמו למשל גובה החיסוי , גובה השתתפות העצמית,סוגי החיסוי כמו למשל הגנה משפטית , שמשות, גרירה וכו.... כל אלו משפיעים על מחיר ביטוח צג ג' ולכן צריך להשוות גם את התנאים.

אז זהו שלא מחיר ביטוח חובה שונה בין כל חברה וחברה!

*ואני מדבר ללא שירותי דרך זה המחיר

*שנה שעברה כולל שירותי דרך יצא לי הכל ביחד 4000 אלף

פורסם

אני כרגע בלי ביטוח עוד דעות יתקבלו בברכה!

מה ההבדל בין סוכן לבין ביטוח באינטרנט במקרה של תביעות וכו'...

*או אם מישהו מכיר מקום זול יותר באזור חדרה?

תודה רבה.

פורסם

כפי שנאמר לפניי:

בביטוח חובה אין הבדל. (למרות שמנסיון יש חברות ביטוח שלא הייתי רוכש בהן גם ביטוח חובה, מדובר בחברות שההתנהלות שלהן בתביעות הוא בעייתי). להזכירך ביטוח חובה - נותן לך כיסוי במקרים של נזקי גוף.

לגבי ביטוח צד ג' - הפרמטרים שבאים לידי ביטוי הם:

גיל הנהג

וותק נהיגה

עבר ביטוחי

שירותי דרך גרירה ושמשות

הגנה משפטית וכד'.

בנושא הבחירה בין סוכן לבין אתר אינטרנט:

באתרי אינטרנט עם מנוע השוואה יש יתרון בביצוע השוואת מחירים אונליין, אך השירות יינתן בדר"כ על ידי מוקד טלפוני עם נציגים מתחלפים. כאן מדובר בבעיה כשיש נושא לטיפול ממושך כגון תביעה מתמשכת.

זה לא אומר שסוכן ביטוח אישי יחזיק לך את היד במהלך כל תקופת הביטוח.... אבל לפחות אותו אדם יודע ומכיר כבר את נושא הטיפול.

אני ממליץ לך לבצע השוואה נוספת באתר Hova.co.il - אני רכשתי שם ביטוח חובה וצד ג' זול והשירות מצויין וניתן על ידי אותו אדם בכל שנה.

פורסם

זה מה שיצא לי באתר שהמלצת המחיר מתאים לי שוב השאלה מה ההבדל בין ביטוח באינטרנט לבין ביטוח אצל סוכן שאני מכיר בעיר שלי?

*אני מתקשר משלם וזהו?

*במקרה של תאונה פגיעה הכל נעשה דרך הטלפון אין מצב להונאות וכו'... הם מטפלים לי בתיק הוצאות משפט והכל?או שאני צריך לרוץ?

*או שאין לי מה לדאוג יש לי את התעודות פוליסה ביד

*חבר אומר לי אם תרים טלפון ביום שתצטרך אותם ולא יענו לך יותר המספר יהיה לא זמין מה תעשה זה נכון?

*האם הביטוח דרך האתר הנ''ל זה חברה שמקשרת או החברות הגדולות בעצמם כמו שרביט,מגדל,הראל,וכו'...

תודה רבה.

0000.jpg

• תוכן חדש...