Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטמבון בכה מאוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה!

שמח שהסתדרת לבד.

תמשיך ככה.

הרכב הזה דורש פנסי ערפל!

או אפילו לוח לדים בכל צד, שיעבוד כDRL (או תאורת יום, כמו בכל האודי ועוד מכוניות חדשות).

קח עוד פרוייקט קליל ומהיר, חידוש פנסים.

להוריד את כל הקרום העכור הזה שיש עליהם, חבל אצלך הפנסים גדולים ויפים כשהם מבריקים.

פורסם

יופי אני שמח שהצלחתה אם אתה צריך עוד יעוץ דבר איתי

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

בדיוק באתי לרשום שלא תהיה לך גישה לפינה הזאת של הטמבון בגלל הקופסת אוויר שנמצאת שם, לכן חובה לפרק את כל הטמבון, כל הכבוד ישר כוח! כיף לראות אנשים מלכלכים קצת את הידיים ומשתפים את הפורום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
יפה!

שמח שהסתדרת לבד.

תמשיך ככה.

הרכב הזה דורש פנסי ערפל!

או אפילו לוח לדים בכל צד, שיעבוד כDRL (או תאורת יום, כמו בכל האודי ועוד מכוניות חדשות).

קח עוד פרוייקט קליל ומהיר, חידוש פנסים.

להוריד את כל הקרום העכור הזה שיש עליהם, חבל אצלך הפנסים גדולים ויפים כשהם מבריקים.

סליחה על הבורות אבל אין לי מושג מה זה פנסי ערפל ולאדים ,

מה שכן הייתי ממש שמח לדעת איך מוצאים את הפיכסה שיש על הפנסים

ומחזירים להם את הברק?

פורסם
יופי אני שמח שהצלחתה אם אתה צריך עוד יעוץ דבר איתי

תודה רבה איתמר על היעוץ .

עזרת לי מאוד!!!

בברכה מאיר בר אשר

פורסם

מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה יש בשתי הג'ריקנים שמצולמים בתמונה?

מצד ימין של הרב ומצד שמאל

בברכה מאיר בר אשר

פורסם

עם מסתכלים על על התמונה של ההונדה עם הטמבון המפורק, המיכל הימין זה מיכל נוזל שמשות, כאשר אתה מפעיל מתזים שמשפריצים מים על השמשה' המים מגיעים מהמיכל הזה. ובצד שמאל זאת "תיבת אוויר" אשר מסדרת את האוויר לקראת הסעפת היניקה וגם משתיקה את רעש היניקה של המנוע בזמן פעולה ובמיוחד כאשר מעמיסים על המנוע, ידוע שמנועים של הסיויקים נשמעים מאוד חזק בגלל מערכת הויטק(תזמון שסתומים משתנה של הונדה), יש כאלה מבטלים את כל התיבות האלו ושמים פילטר אוויר פתוח במיוחד בשביל לשמוע את הרעש של הוויטק.

בסרטון היה יש דוגמה של מערכת הויטק בפעולה כאשר הטורים עולים אתה תשמע הבדל פתאומי בצליל המנוע, זה לא בגלל שהוא פתאום לחץ גז, אלא בגלל שהוא הגיע לטורים מסויימים שמהם מערכת הוויטק נכנסת לפעולה:

http://www.youtube.com/watch?v=GfToIocVpyQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
סליחה על הבורות אבל אין לי מושג מה זה פנסי ערפל ולאדים ,

מה שכן הייתי ממש שמח לדעת איך מוצאים את הפיכסה שיש על הפנסים

ומחזירים להם את הברק?

פנסי ערפל, מרכיבים אותם איפה הפלסטיקים השחורים בטמבון, בידיוק מתחת לפנסים הרגילים.

לדים, כל העולם בנוי על לדים, כל תאורה קטנה שהיא לא להט\פלורסנט, זה לד. (הפלאש בפלאפון, זה לד).

תכתוב ביוטיוב DRL LED, ותראה מה אני מתכוון (אמרתי אולי לוח לדים, כי אצלך זה בית מרובע להכנה לפנסי ערפל, ככה שאפשר לשים שם לוח לדים מרובע של 24 לדים ככה, זה יצא יפה מאוד).

יכול ליהיות שתיהיה בעיה מבחינה חוקית, אני לא מבין בזה.

לגבי הפנסים, אפשר בטיפול של 10 דקות, אתה קונה משחה לחידוש, ועושה לפי ההוראות, זה מוריד אבל לא הכי טוב (אני עשיתי ככה כי רק רציתי לעבור טסט, וגם לא רציתי ללטש עם נייר זכוכית).

אם אתה רוצה להבריק אותם באופן הכי טוב, יש פה כמה מדריכים לזה, תעבוד לפי ההוראות, תגיע לתוצאות טובות.

פורסם
כל הכבוד, התוצאה טובה מאוד!

אגב, שכחת לצנזר בתמונה אחת את הלוחית רישוי של הרכב.

תודה רבה, אתה יודע איך מורידים את התמונה הזו?

לא הצלחתי להוריד אותה :)

פורסם
בדיוק באתי לרשום שלא תהיה לך גישה לפינה הזאת של הטמבון בגלל הקופסת אוויר שנמצאת שם, לכן חובה לפרק את כל הטמבון, כל הכבוד ישר כוח! כיף לראות אנשים מלכלכים קצת את הידיים ומשתפים את הפורום.

לפני הפירוק של הטמבון בדקתי ת'שטח והבנתי שאין אפשרות לסדר את המחיצה ללא הוצאת הטמבון :-)

• תוכן חדש...