Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש רכב לי ולארוסתי, משהו קטן המיועד לנסיעות עירוניות בעיקר, כאשר פעם בחודשיים נסיעה בינעירונית.

עדיפויות, לפי סדר:

1. מחפש סופר מיני

2. חסכוני בדלק - אולם כלכלית מוכן להתפשר קצת, כי אני מבין שבנסיעה עירונית, ההבדל בין 1 ל-12 ל 1 ל-11 הוא לא גדול.

3. תא מטען גדול שיכיל עגלת תינוק (הסתכלות לטווח של 3-4 שנים מהיום)

4. בטיחותי ועשוי ממרכב נורמלי

5. שנה 2007-2010

6. תקציב - 40-45K

7. שואף לכיוון היפני\קוריאני, בעיקר בגלל סעיף 2

כרגע מה שעומד על הפרק לאחר שקלול כל הפרמטרים: מאזדה 2, קיה ריו 5 דל', ודייהטסו סיריון (שנוטה ליפול מהרשימה עקב סעיף 4 לעומת ה-2 האחרות שצויינו)

על מה הייתם הולכים? האם ישנן עוד אופציות? נא להקפיד על הדרישות שציינתי בתשובות.

בנוסף עוד שאלה חשובה מאוד - האם מישהו מכיר מכון בדיקה אמין ורציני באזור יבנה\בני עי"ש?

תודה לעוזרים

פורסם

לדעתי גרנדה פונטו,חיסכונית,בטיחותית עם 5 כוכבי בטיחות,לא יקרה לאחזקה.

הריו גם לא רעה,פחות חיסכונית אך די אמינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מכיר מכון בדיקה באזור הזה, אבל כן הייתי מנסה להגדיל טיפה את התקציב ולחפש יונדאי i20 אוטומטית. נראה לי שבגדול היא עונה לכל הצרכים שלכם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה לגבי סוזוקי סוויפט ופולקסווגן פולו?

איך שתיהן עומדות מול דייהטסו סיריון ומאזדה 2? בעיקרון אני מתלבט בין 4 המכוניות האלה.

אחזקה זולה\ביצועים עם עדיפות קלה מאוד לביצועים ---->תא מטען ----->בטיחות ואמינות

פורסם

הסוויפט זריזה כך גם המזדה 2,תא המטען של המזדה קצת יותר גדול,מבחינת בטיחות לסוופיט 6 כריות אוויר למזדה בדגם הבסיסי והיותר נפוץ רק 2,במאובזר יותר DYNAMIC יש 6.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה לגבי סוזוקי סוויפט ופולקסווגן פולו?

איך שתיהן עומדות מול דייהטסו סיריון ומאזדה 2? בעיקרון אני מתלבט בין 4 המכוניות האלה.

אחזקה זולה\ביצועים עם עדיפות קלה מאוד לביצועים ---->תא מטען ----->בטיחות ואמינות

לגבי הסוויפט -

תא מטען פצפון, לא מספיק לעגלה של תינוק. ולגבי רמת הבטיחות - בתקציב שלכם יכנסו בעיקר דגמי ה-GLS הפשוטים שהגיעו עם 2 כריות אוויר וללא ESP, כלומר לא שיא הבטיחות.

פורסם

צביקה, הוצע לי מאדם פרטי כך:

יונדאי i20 מפרטי,יד 2, שמורה נקייה וללא תאונות עפ"י תמונות (אמור לראות אותה ביום א') שנת 2009, דגם insight (האם זה המשופר יותר?)

היד הראשונה הייתה ליסינג

רוצה על הרכב 46.5, מתחייב בבדיקה למנוע, גיר ושאסי

החסרונות - ק"מ 100,000 ועוד מעט טסט (ביוני)

היתרון - מחיר מחירון משוקלל עפ"י לוי יצחק - 49.8K (ליסינג תפעולי). אולי בגלל החסרונות שציינתי הוא הוריד מהמחירון.

השאלה אם אתה חושב שיש על מה לדבר איתו לאחר בדיקה (ידוע שרכבים לקראת טסט צצים עם בעיות), ואם כן, עד כמה ניתן להגיע איתו להסדר, בהתאם לסוגי התקלות שיתגלו?

שאלה נוספת - אם אף אחד לא מכיר מכון בדיקה אמין וזול באזור יבנה, האם מישהו יכול להמליץ על אחד באזור רחובות\נס ציונה? יעזור לי מאוד. תודה

פורסם

אינסייט זו רמת גימור שמגיעה רק ב-I20 המחודשת מ-2013, אני מניח שמדובר באינספייר שזה הדגם הבסיסי בצורה הקודמת.

בסך הכל יש שם אבזור בטיחותי מלא, מערכת מקורית (לא יודע אם יש שליטה מההגה), מראות מתקפלות חשמלית, 6 כריות אויר ומערכת ESP.

משיטוט קצרצר ביד 2 נראה שהמחיר בסדר, תודיע לו מראש שאם יצאו ריג'קטים בבדיקה תצטרכו לדבר שוב על המחיר.

אני חושב שאם לא יהיה משהו משמעותי ותוכל להגיע איתו ל-45 אלף שקל מדובר בקניה טובה.

כרגע הקילומטראז' הוא מעל לממוצע אבל אני מבין שאתם לא נוסעים הרבה אז עם השנים זה יתאזן, לזוג צעיר או לזוג עם ילד הרכב הזה מספיק בהחלט מבחינת גודל.

בהצלחה ושבת שלום

פורסם
צביקה, הוצע לי מאדם פרטי כך:

יונדאי i20 מפרטי,יד 2, שמורה נקייה וללא תאונות עפ"י תמונות (אמור לראות אותה ביום א') שנת 2009, דגם insight (האם זה המשופר יותר?)

היד הראשונה הייתה ליסינג

רוצה על הרכב 46.5, מתחייב בבדיקה למנוע, גיר ושאסי

החסרונות - ק"מ 100,000 ועוד מעט טסט (ביוני)

היתרון - מחיר מחירון משוקלל עפ"י לוי יצחק - 49.8K (ליסינג תפעולי). אולי בגלל החסרונות שציינתי הוא הוריד מהמחירון.

השאלה אם אתה חושב שיש על מה לדבר איתו לאחר בדיקה (ידוע שרכבים לקראת טסט צצים עם בעיות), ואם כן, עד כמה ניתן להגיע איתו להסדר, בהתאם לסוגי התקלות שיתגלו?

שאלה נוספת - אם אף אחד לא מכיר מכון בדיקה אמין וזול באזור יבנה, האם מישהו יכול להמליץ על אחד באזור רחובות\נס ציונה? יעזור לי מאוד. תודה

הימור שלי - מדובר בסוחר.

אבל זה רק הימור. די מבוסס, אבל הימור. לך לבדוק את הרכב אחרי שקראת את המדריך לזיהוי סוחרים שלנו ותחזור לפורום לעדכן :lol:

בוודאי שיש מה לדבר אחרי הבדיקה, בהתאם לתוצאות שמתקבלות. אם יש ליקויים נוספים מעבר לידוע לך לפני הבדיקה, הדבר צריך לבוא בחשבון כשסוגרים על המחיר. עד כמה אפשר להגיע להסדר? תלוי במוכר ותלוי בכוח המיקוח שלך כקונה.

פורסם
הימור שלי - מדובר בסוחר.

אבל זה רק הימור. די מבוסס, אבל הימור. לך לבדוק את הרכב אחרי שקראת את המדריך לזיהוי סוחרים שלנו ותחזור לפורום לעדכן :lol:

בוודאי שיש מה לדבר אחרי הבדיקה, בהתאם לתוצאות שמתקבלות. אם יש ליקויים נוספים מעבר לידוע לך לפני הבדיקה, הדבר צריך לבוא בחשבון כשסוגרים על המחיר. עד כמה אפשר להגיע להסדר? תלוי במוכר ותלוי בכוח המיקוח שלך כקונה.

מבדיקה קלה במס' שלו, עולים בוגגל תוצאות של הרבה רכבים.

מצד שני, מה שאני לא מבין זה שכששאלתי אותו שאלות על הרכב הוא ישר ענה. לא ששאלתי הרבה, רק עד מתי הטסט (וישר הוא אמר עד יוני) וכמה משלמים ביטוח (ואז הוא גמגם קצת).

מוזר שכששאלתי אותו "זה בקשר לרכב" לא שמעתי ממנו את השאלה "איזה רכב?"

אכן נראה כמו סוחר. לפי המידע שנתתי עד עכשיו, אפשר לאשש את זה?

דוגמא נוספת - סוכנות של סוזוקי שעושה טרייד אין לרכב יד 2 מיד פרטית:

מאזדה 2 2008 אקטיב 1.5. צבע ירוק בהיר. שוב, קמ גבוה (120,000). שוב לצערי טסט אוטוטו ביוני

היד הראשונה הייתה ליסינג

היתרון שוב במחיר - 43,900.

מחיר לוי יצחק משוקלל עומד על 48,200 כשמדובר בליסינג תפעולי.

האם ניתן להוריד אותם למרות שהורידו מהמחירון עקב החסרונות?

פורסם

מה אתה חושב לגבי האופציה השנייה שהעליתי כאן? לא ענית לי על זה.

בנוגע למכון בדיקה ששאלתי, האם מכיר משהו באזור רחובות?

פורסם

התקציב שלך מוגבל יחסית אבל אתה מתעקש להמשיך ולחפש רכבים משנתון גבוה יחסית. זה מתכון עם סיכוי די גבוה לנפילה על רכב מסוחר, מליסינג מרובה אנסים או שאר מרעין בישין.

אל תחפש רק את השנתון הגבוה ותרחיב את החיפוש שלך גם לרכב ממודל 2006-7.

ומאזדה 2 לא חסכונית בדלק.

• תוכן חדש...