Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי אחרי מגאן 225 נתקלתי לגמרי ללא כוונה בsti מבציר 2003 והיום הלכתי להתרשם.

הרכב יד 3 וגמע 147k,לרכב אגב יש קצה שילדה,לטענת המוכר מדובר בפגיעה מינורית (קדימה צד נהג) אך עדיין לא בדקתי זאת.

דברים ששמתי לב אליהם במהלך הנסיע (בתור נוסע):

-רעש של ״תקתוקים״ מחלקו האחורי של הרכב,לטענת המוכר מדובר בבולם,לטענת חבר שהתלווה אליי מדובר בדיפרנציאל.

מה הסממנים לדיפרנציאל גמור?

-הקירור לא עובד,נאמר לי שצינור מסויים דולף וגורם לכך,הצינור המדובר ממוקם בחלק האחורי העליון של המנוע.

עלות תיקון לפי המוכר 1k, הגיוני?

-באחד הג׳נטים ישנו בורג שבור :shock::lol:

ישנם עוד כמה ריגקטים קוסמטיים שפחות מפריעים לי כרגע.

מה דעתכם?אני מכניס ראש בריא למיטה חולה?

ובאופן כללי איזה מחלות יש לרכב?

תודה מראש!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

לא מכיר STI.

ההגיון אומר שמכוניות מסוג זה עם היסטוריה כזו רוכשים רק אם מראש הכנת סכום נאה מאוד ליישור קו בצד.

לגבי הספציפית שתארת - אין ספק שנדרש יישור.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני בשלב של הקצה שלדה עוד הייתי בורח אבל אם זה לא מפריע לך אז כל התקלות שציינת בהחלט מציינות שהרכב מוזנח.

אני הייתי מתרחק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

החלטתי לרדת מהSTI הספציפית הזאת אך באופן כללי מאוד התרשמתי מהרכב כך שבמקביל לחיפושים אחרי ה225 אני חושב שאחפש גם STI.

על איזה דברים יש להתעכב בבדיקה של רכב כזה?

מחלות ידועות?

ודבר אחד שמפריע לי,אני יודע שבWRX המנוע מאוד לא אמין,האם זה הסיפור גם בSTI?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

להשתדל להתמקד במנועי 2 ליטר ולא 2.5 (שאני חושב שבין כה וכה לא נכנסים לך בתקציב).

לבדוק טוב את תקינות הגיר והדיפרנציאל, רכיבים שנוטים להתקלקל מהר בשימוש לא זהיר ומאוד יקרים לתיקון/החלפה.

פורסם

לצערך הרב לא.

יודעים שיש תקלה רק כשהוא מרעיש ובמצב הזה הוא כבר מאוד קרוב ליומו האחרון.

הדרך היחידה היא לפתוח אותו ולבדוק מה מצב הגלגלי שיניים, וזה משהו שבעל הרכב מן הסתם לא יסכים שתעשה (ובצדק).

במיאטה לעשות כזה דבר זה דיי פשוט (ועל הדרך גם עושים החלפת שמנים), ה"בדיקה" הזו עולה כ-500 ש"ח. שווה לשרוף את הסכום הזה על רכיב שאם יתקלקל עלול לעלות לך 5 ספרות.

פורסם

בעיית ה"תקתוקים" נפוצה מאד ב-STI,מדובר על החלפת זוג אחורי.

נדיר מאד שתהיה בעיה בדיפרנציאל.

לגבי המיזוג,קשה לי להאמין שבשביל אלפיה הוא לא היה מסדר אותו:? .

סה"כ:

אחלה רכבים,אמינים למדי בשימוש סביר וכל עוד לא מטפלים בסובארו אז הגיוניים לאחזקה.(למעט הדלק)

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

נדיר מאד שתהיה בעיה בדיפרנציאל.

ספר את זה לחבר שבאמצע טיול נהיגה בצפון נאלץ להזמין גרר לסוף העולם ב-5 בבוקר.

פורסם

בתור אחד שסיים עכשיו יישור קו מקיף לSTI 2003:

1. רעש הנקישות מאחורה נפוץ, כמו שציינו מעליי.

2. קשה למצוא אחת ללא קצה שילדה, ובמיוחד אם אתה מחפש אחת שגם לא עברה יותר מדי ידיים, ק"מ וילדים. אבל שווה להתאמץ בכדי למצוא אחת שכזאת.

קח בחשבון שיישור קו לרכבים כאלה הוא עניין לא זול ומנסיון טרי תמיד יהיו הפתעות שלא ציפית להן.

אם תצטרך עוד משהו, מוזמן לצור קשר בפרטי.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תודה רבה חברים!

היום אני הולך לראות STI נוספת ואשמח לקבל דגשים לבדיקה.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אם תתן עוד פרטים על האקזמפלר הספציפי נוכל לעזור יותר.

אגב, עוד דבר חשוב, שים לב לעברת הילוכים תקינה, גם בהילוכים גבוהים וסל״ד גבוה (בתוך גבולות החוק...)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...