Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע לגבי האוטומט, אבל הידני אצלי עשה 1:19 מחוץ לעיר בשיוט רגוע ללא נוסעים וללא מזגן (ולכל הסקפטים: נבדק כמה פעמים, ואני יודע איך לבדוק, תודה). בתוך העיר הצריכה היתה כחצי מזה, ואף פחות.

במידה והרכב שלך מתוחזק כמו שצריך, ומחוץ לעיר אתה נוהג רגוע במהירות שיוט חוקית, עם רגל יציבה על הגז, אז הרכב שלך אמור לצרוך כ20%- 30% יותר, כלומר בסביבות 1:16.

פורסם

פריוס עושה 1:19 אז הדהייטסו שלך עושה 1:19?

ממש לא ניראה לי, ויש לי הכירות מעמיקה מאוד עם הרכב.

בנוסף הדגם האוטומטי לא חסכוני כמו שחושבים עושה 1:10 - 1:13 גג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא נראה לך, כן נראה לך... היא היתה צורכת 1:19 כמו גדולה... לא שמעניין אותי אם אתה מאמין או לא, אבל אלו הפרטים:

ההורים שלי גרים בנהריה, ואני עבדתי תקופה במצפה רמון... כל פעם שהייתי נוסע הביתה הייתי בודק את הצריכת דלק מהתחנה הדרומית של כביש 6 עד התחנה הצפונית (כ50 ק"מ) הלוך ושוב. מספר רב של פעמים. במהירות של 100 קמ"ש עם רגל קבועה על הגז. הצריכה הייתה 1:20, 1:19!!! כל פעם מחדש, כן, כן... מה שאתה קורא!!! רשמתי 1:19 כדי שלא יצוצו מגיבים כמוך...

בכל אופן אין לי משהו נגדך, רק עם סקפטיים בכללי... ובכלל אין שום רכב שהיה ברשותי ולא הצלחתי להתקרב לנתון יצרן (עם סטייה של כ10%), לעניות דעתי אפשר להגיע לתוצאות מרשימות, הכל תלוי בסגנון הנהיגה.

דרך אגב, חבר טוב שלי שברשותו דייהטסו סריון 2007 (אוטומט כמובן) לא מזמן בדק את צריכת הדלק ברכבו, ממצפה רמון לבאר שבע (מגמת ירידה) וחזרה (מגמת עלייה), כ160 ק"מ. אמנם הוא נוהג כמו סבתה (בלי שום קשר לבדיקה, הוא תמיד נוהג ככה), ולו יצא נתון של 1:17.8 ק""מ לליטר בין עירוני.

פורסם
לא נראה לך, כן נראה לך... היא היתה צורכת 1:19 כמו גדולה... לא שמעניין אותי אם אתה מאמין או לא, אבל אלו הפרטים:

ההורים שלי גרים בנהריה, ואני עבדתי תקופה במצפה רמון... כל פעם שהייתי נוסע הביתה הייתי בודק את הצריכת דלק מהתחנה הדרומית של כביש 6 עד התחנה הצפונית (כ50 ק"מ) הלוך ושוב. מספר רב של פעמים. במהירות של 100 קמ"ש עם רגל קבועה על הגז. הצריכה הייתה 1:20, 1:19!!! כל פעם מחדש, כן, כן... מה שאתה קורא!!! רשמתי 1:19 כדי שלא יצוצו מגיבים כמוך...

בכל אופן אין לי משהו נגדך, רק עם סקפטיים בכללי... ובכלל אין שום רכב שהיה ברשותי ולא הצלחתי להתקרב לנתון יצרן (עם סטייה של כ10%), לעניות דעתי אפשר להגיע לתוצאות מרשימות, הכל תלוי בסגנון הנהיגה.

דרך אגב, חבר טוב שלי שברשותו דייהטסו סריון 2007 (אוטומט כמובן) לא מזמן בדק את צריכת הדלק ברכבו, ממצפה רמון לבאר שבע (מגמת ירידה) וחזרה (מגמת עלייה), כ160 ק"מ. אמנם הוא נוהג כמו סבתה (בלי שום קשר לבדיקה, הוא תמיד נוהג ככה), ולו יצא נתון של 1:17.8 ק""מ לליטר בין עירוני.

אני מחזק את דברי יונתן.

אני בעל דיהטסו שרייד 97 ידנית נסיעות ארוכות רק מחוץ לעיר כדוגמת נסיעה לצפון וכדומה הרכב עשה 1/18 וההינו אני אישתי וציוד וגם ביום יום נסיעה משולבת רגועה הרכב עושה בקלות 1/16.

• תוכן חדש...