Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4368656,00.html

כשאני נסעתי רוורס ולא פגעתי באף אחד קיבלתי שלילה לשלושה חודשים (ו700 שקל קנס) כי לפי החוק אסור ליסוע רוורס ללא מכוון.

אתה יכל להעלות סריקה של פסק הדין,

הייתי שמחה לקרא את הנסיבות ומה החלטתו של השופט על שלילה בעקבות הנסיעה שלך לאחור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לעניין חדריה - חדריה הורשע בגלל הסיבה המרכזית והיחידה: היעדר מכוון. אני עדיין לא ראיתי את השיקולים שהביאו לזיכויו של אסולי, ועל כן אני עדיין בעמדתי, לפיה אסולי היה אמור להיות מורשע בדיוק כפי שחדריה הורשע. אני לא מצליח לפתוח כלום בנבו, ובאתר משרד המשפטים הפס"ד כתוב ללא רווחים וזה פשוט בליל אותיות.

אם מישהו יכול למצוא את הפס"ד האמור לקריאה נוחה, זה יהיה טוב.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
לעניין חדריה - חדריה הורשע בגלל הסיבה המרכזית והיחידה: היעדר מכוון. אני עדיין לא ראיתי את השיקולים שהביאו לזיכויו של אסולי, ועל כן אני עדיין בעמדתי, לפיה אסולי היה אמור להיות מורשע בדיוק כפי שחדריה הורשע. אני לא מצליח לפתוח כלום בנבו, ובאתר משרד המשפטים הפס"ד כתוב ללא רווחים וזה פשוט בליל אותיות.

אם מישהו יכול למצוא את הפס"ד האמור לקריאה נוחה, זה יהיה טוב.

מסתבר שזה לא מדוייק

רק שניים מתוך שלוש השופטים חשבו כך.

פורסם

ומה ההבדל בין זה שהוא הורשע ברוב של שני שופטים לעומת רוב של שלושה מול שניים? זה רוב? תודה רבה.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
ומה ההבדל בין זה שהוא הורשע ברוב של שני שופטים לעומת רוב של שלושה מול שניים? זה רוב? תודה רבה.

חדריה הורשע , אבל רק שני שופטים העלו את העדר המכוון כנימוק להרשעה , ולכן במקרה אגב השופט מסביר שהחוק לא מחייב מכוון וגם בחדריה לא נפסק שחייב מכוון בכל מקרה של שטח מת.

פורסם

אבל מפסק הדין עולה, כי על הנהג לבצע כל שביכולתו על מנת למנוע פגיעה בעצמו או בסובבים אותו וכן למנוע סיכון.

על כן, מפסק הדין עולה כי הנהג מחוייב בביצוע כל דבר שימנע סיכון או פגיעה. לכן, מינוי מכוון הוא פעולה נדרשת, ועל בסיס הקביעה הנ"ל חדריה הורשע. לא צריך להיות מבין גדול כדי להבין את הדברים מבין השורות.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
אתה יכל להעלות סריקה של פסק הדין,

הייתי שמחה לקרא את הנסיבות ומה החלטתו של השופט על שלילה בעקבות הנסיעה שלך לאחור.

ל'

זה היה ב-1998.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם יש לך מס' תיק (מורכב מבין שלוש עד חמש ספרות, מקף וארבע ספרות המייצגות חודש ושנה) אתה יכול להיכנס לאתר COURTS.GOV.IL ולמצוא אותו (בהנחה שהוא תיק נייר שהוקלד).

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...