Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חברה או ג׳יפ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב חברה (שברולט כרוז) שבו אני משלם עליו את המס לפי 3120 שח ברוטו.

ויש לנו רכב פרטי נוסף (סוזוקי ליאנה 2004) לשימוש האישה בתוך העיר

אנו משפחה בת חמישה נפשות הנוהגת לטייל מידי שבת.

הקרוז קטנה לו וחשבנו לקנות רכב אחר במקום הסוזוקי שיענה לצרכינו שיענה לצרכינו במיוחד בסוף השבוע.

חשבנו למכור את הסוזוקי ולקנות יונדאי סנטה פה (80 אלף ש"ח)

השאלה שלי מה יותר כדאי לעשות?...

החברה מאפשרת לי לקחת רכב יותר גדול אך הם מוכנים לשלם רק עד רמה שלוש (דהינו השברולט) מעבר לזה אצטרך להשלים מכיסי כל חודש.

האם כדאי למכור את הסוזוקי ולקנות את היונדאי או לשדרג את רכב החברה על חשבוני.

יש לציין שבמשך השבוע הנסיעות מהבית לעבודה קצרות (12 ק"מ לכל כיוון).

&nbsp

פורסם

שלום

יש לי רכב חברה (שברולט כרוז) שבו אני משלם עליו את המס לפי 3120 שח ברוטו.

ויש לנו רכב פרטי נוסף (סוזוקי ליאנה 2004) לשימוש האישה בתוך העיר

אנו משפחה בת חמישה נפשות הנוהגת לטייל מידי שבת.

הקרוז קטנה לו וחשבנו לקנות רכב אחר במקום הסוזוקי שיענה לצרכינו שיענה לצרכינו במיוחד בסוף השבוע.

חשבנו למכור את הסוזוקי ולקנות יונדאי סנטה פה (80 אלף ש"ח)

השאלה שלי מה יותר כדאי לעשות?...

החברה מאפשרת לי לקחת רכב יותר גדול אך הם מוכנים לשלם רק עד רמה שלוש (דהינו השברולט) מעבר לזה אצטרך להשלים מכיסי כל חודש.

האם כדאי למכור את הסוזוקי ולקנות את היונדאי או לשדרג את רכב החברה על חשבוני.

יש לציין שבמשך השבוע הנסיעות מהבית לעבודה קצרות (12 ק"מ לכל כיוון).

פורסם

הכי כדאי זה להחזיר את הרכב לחברה, לבקש דמי עלות הרכב למשכורת (כלומר הברוטו יעלה ב-3K ש"ח פלוס/מינוס), ולרכוש גי'פון בן שנתיים בעלות של 100-120K ש"ח.

אם תעשה את החשבון טוב טוב (ובהתחשב בכך שאתה נוסע בשנה סה"כ קצת מעל 6000 ק"מ לעבודה/חזרה) תראה שאתה אפילו תחסוך כסף לעומת הליסינג.

פורסם

אני עם אלון, כיום ברוב המקרים מי שלא נוסע הרבה לא כדאי לו להחזיק רכב ממקום העבודה.

אני הייתי גם מחזיר את הקרוז, קונה רכב משפחתי מרווח/ג'יפ כרצוני ונותן אותו למי מבין בני הזוג שנוסע פחות ושהשני יסע בליאנה.

• תוכן חדש...