Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי שמח לעזור אבל המקסימום שאוכל לעשות זה להסביר לך בדיוק את מה שמראים בסרטון שצרפתי. גם לי לא היה מושג איך לעשות אבל עשיתי. כל מה שצריך זה מברג פיליפס ומברג שטוח קטן באורכו ומקדחה לביצוע החור במאפרה.

לא אוכל לקחת אחריות על רכב לאשלי בטח כשאנילא מתקין במקצועי.

אם אתה בכלזאת חושש גש למתקין שים 100₪ פלוס מינוס וזה יפתור לך את הבעיה.

ממליץ לך בכל זאת לנסות ולא כדי לחסוך את המאה ש״ח אלא זאת תהיה הזדמנות טובה בשבילך גם קצת להכיר את הרכב ולהרגיש טוב שעשית זאת לבד. החיסכון של המאה זה רק הבונוס על העבודה הטובה.

אבל שוב... איך שאתה מרגיש. אני פשוט אמרתי לך מנסיון של אחד שמעולם לא פירק בורג ברכב.

אוקי ננסה, אז אני עכשיו אזמין את הכבל מהמוכר שאתה הזמנת ממנו .

כמה שאלות, אחרי כמה זמן הכבל הגיע?, קיבלת מספר מעקב מהמוכר? , איכות השמע בדיוק כמו CD? אין ירידת איכות? , את המוצר קיבלת לתיבת הדואר/יש צורך לגשת לדואר להביא את זה? (אני שואל כדי שלא יזרקו לי את זה בחצר, כמו בהרבה פעמיים שאני מזמין דברים מ EBAY ) .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגעה עד חודש

מגיע לתיבת הדואר

לי היה מס מעקב

איכות השמע לא פחות ממצוינת

פורסם
הגעה עד חודש

מגיע לתיבת הדואר

לי היה מס מעקב

איכות השמע לא פחות ממצוינת

תודה רבה לך, רכשתי את המוצר.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

בכייף, פעל לפי הסרטון לא יהיו לך בעיות.

ספר כשתסיים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז הנה אני חוזר ומעדכן! , הכבל הגיע רק היום.

הספקתי לחבר אותו למערכת ללא בעיות, אין ממש מה להסתבך התקנה של פחות מ - 10 דקות ! .

אצלי במערכת זה לא מבטל את כניסת ה - CD , זה פשוט מוסיף לי AUX גאוני ! :) .

רק בעיה אחת, בעוצמות גבוהות יש רעש סטטי מציק , מדוע? .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

^ ברכות! חסכת לעצמך הוצאה של 600-800 ש"ח ..

לגבי האיכות כנראה שהכבל לא ברמת איכות כל כך גבוהה אבל עדיין אותי זה מספק כי אני לא נוסע עם ווליום גבוהה במיוחד מגיע גג למספר 16 בווליום.

אממה, משיטוטים באינטרנט בתחילה כדי למצוא כבל נתקלתי בנושא כזה ובו היה כתוב שיש תוספת קטנה שמחברים לכבל הזה כדי להעלים רעשים מהסוג הזה (אולי אני טועה אבל נראה לי שהנושא הזה עלה דווקא כאן בפורום אז תריץ חיפוש פה).

אגב במידה ותמצא פתרון כזה, יהיה מצוין אם תעלה כאן את הפרטים,כך שיהיה ניתן למצוא כאן הכל מ א' עד ת' לכל מתעניין.

פורסם
^ ברכות! חסכת לעצמך הוצאה של 600-800 ש"ח ..

לגבי האיכות כנראה שהכבל לא ברמת איכות כל כך גבוהה אבל עדיין אותי זה מספק כי אני לא נוסע עם ווליום גבוהה במיוחד מגיע גג למספר 16 בווליום.

אממה, משיטוטים באינטרנט בתחילה כדי למצוא כבל נתקלתי בנושא כזה ובו היה כתוב שיש תוספת קטנה שמחברים לכבל הזה כדי להעלים רעשים מהסוג הזה (אולי אני טועה אבל נראה לי שהנושא הזה עלה דווקא כאן בפורום אז תריץ חיפוש פה).

אגב במידה ותמצא פתרון כזה, יהיה מצוין אם תעלה כאן את הפרטים,כך שיהיה ניתן למצוא כאן הכל מ א' עד ת' לכל מתעניין.

אז ככה, הסברתי למוכר את המצב והוא מוכן לשלוח לי כבל חדש ואיכותי יותר בחינם .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

יפה לך על החיפוש והחיסכון .. אני גם מחפש אך לא מוצא .. אני מוצא רק את הקאר קיט

לטויוטה קורולה .. יש לך מאיפה אפשר להשיג כבל ?

פורסם
אז ככה, הסברתי למוכר את המצב והוא מוכן לשלוח לי כבל חדש ואיכותי יותר בחינם .

וואו, לא יכלת לבגיד לו שישלח 2 ?!

פורסם
וואו, לא יכלת לבגיד לו שישלח 2 ?!

:) חח , באמת בחור נחמד.

שלח לי עוד כבל נוסף ללא עלות.

יפה לך על החיפוש והחיסכון .. אני גם מחפש אך לא מוצא .. אני מוצא רק את הקאר קיט

לטויוטה קורולה .. יש לך מאיפה אפשר להשיג כבל ?

ממליץ לך לשלוח למוכר הודעה ולשאול , אני שאלתי והתברר שיש לו גם כבל כזה ל - Honda .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הצלחת לתקן את הרעש סטטי?

בנוסף, צריך לנתק את מצבר הרכב לפני ההתקנה?

יש לי מאזדה 3 2008 ואני גם מחפש דרך להוסיף חיבור AUX... מתלבט אם להוסיף חיבור מהסוג הזה או להחליף את מערכת הרדיו עם מערכת חדשה עם AUX ו-bluetooth ...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יש לי מזדה 3 2009 צורה ישנה , זה יעבוד אצלי הכבל הזה ?

כן, כל עוד יש לך את הרדיו הישן.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• תוכן חדש...