Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך אני יכול לדעת את זה ?

הוא נראה כמו רדיו של מזדה 2004-2008 זה בסדר ?

בסדר גמור.

כנס לאיביי, תרשום בחיפוש MAZDA 3 (שנה) AUX CABLE.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם
בסדר גמור.

כנס לאיביי, תרשום בחיפוש MAZDA 3 (שנה) AUX CABLE.

תודה רבה גיבור , הזמתי.

מוזר שאנשים משלמים על זה 700 שקל .... במקום לקנות כבל ב10 דולר.

פורסם
תודה רבה גיבור , הזמתי.

מוזר שאנשים משלמים על זה 700 שקל .... במקום לקנות כבל ב10 דולר.

בכיף אחי, מוזר זה לא, בארץ על הכל משלמים שבעתיים, ומי שקונה ב700 קונה מוצר קצת יותר משודרג (שעדיין לא מצדיק את מחירו), זו קופסה קטנה עם צ'יפ שניתן לחבר אליה דיסק און קי או כרטיס SD, לפעמים עדיף מאשר לחבר את הנייד.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם
בכיף אחי, מוזר זה לא, בארץ על הכל משלמים שבעתיים, ומי שקונה ב700 קונה מוצר קצת יותר משודרג (שעדיין לא מצדיק את מחירו), זו קופסה קטנה עם צ'יפ שניתן לחבר אליה דיסק און קי או כרטיס SD, לפעמים עדיף מאשר לחבר את הנייד.

כן אני יודע , 50$ באיביי שזה פחות מ200 שקל .... כמה חזירים יש פה בארץ.

פורסם

תודה אחי.

אני נמנעתי תקופה ארוכה מלחבר את האייפון שלי לאוטו בגלל המחיר ההזוי של המתאמים למיניהם - כולם גנבים!!! רק שאלה קטנה איך משתמשים בכבל לאחר החיבור כלומר יש לי היום כפתור AUX במערכת רק שכמובן הוא לא עושה כלום האם דבר זה משתנה לאחר ההתקנה?

ושוב תודה אחי אתה ענק!!!

פורסם

ובהמשך להודעה שלי מלמעלה, ראיתי את הסרטון שהבאת והשאלה שלי היא מהו הכבל שאותו הוא מנתק כדי לחבר במקומו את הכבל החדש ועל מה זה משפיע בפעילות הרגילה? ושוב תודה.

פורסם
תודה אחי.

אני נמנעתי תקופה ארוכה מלחבר את האייפון שלי לאוטו בגלל המחיר ההזוי של המתאמים למיניהם - כולם גנבים!!! רק שאלה קטנה איך משתמשים בכבל לאחר החיבור כלומר יש לי היום כפתור AUX במערכת רק שכמובן הוא לא עושה כלום האם דבר זה משתנה לאחר ההתקנה?

ושוב תודה אחי אתה ענק!!!

משה, בכייף. הכפתור נהיה שימושי ברגע שתחבר את הכבל ואת האייפון/נגן אליו.

בנוסף, גם אני ניסיתי לברר מהו הכבל הזה אך ללא הצלחה. בכל מקרה זה לא גרם לשום שינוי. מנסיון של שנה.

בהצלחה

פורסם

רציתי לעדכן שקיבלתי את הכבל שהזמנתי ב13 דולר באי ביי והוא עובד נהדר.

ההתקנה מאוד פשוטה גם למי שאין ניסיון בדברים כאלה בכלל.

פורסם

אני חושב שצריך שזה יהיה בדביק,

פותח השרשור תודה עזרת מאוד

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

בכייף. טוב לראות שזה עזר לכמה אנשים לחסוך כמה מאות טובים. למיטב ידיעתי התקנה כזו נעה סביב 500-800 ש״ח.

תהנו!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום, כבר שנה אני עם הכל הנ״ל. לא היו בעיות עם הנוקיה עד שהחלפתי לאייפון... פתאום יש תופעת אקו(הד), בצידו השני של הקו. נאמר כאן שיש משהו שניתן לחבר על הכבל וזה פותר את הבעיה. לא מצאתי שום דבר נוסף בנושא כיצד לפתור את הבעיה של ההד. אשמח לפרטים נוספים מה היא התוספת שאפשר להוסיף על הכבל, אני ממש אובד עצות... קניתי כבל aux חדש ב- 170 ₪ ולא פתר את הבעיה.

תודה לעוזרים... למרות ההקפצה.

גיל.

• תוכן חדש...