Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בשעה טובה האוקטביה 2010 שלי (כפרה עליה :lol: ) הוחלפה היום באחת כסופה חדשה.

קיבלתי את האוטו עם 22 ק"מ. בנסיעה ראשונה נראה כי הבלמים פשוט חלשים (75 ק"מ, כולל כביש 6, סיבובים וככרות) , אני אומר את זה כי בבוקר ירדתי מה 2010 וזה אמור להיות לפחות אותו הדבר אם לא הרבה יותר חזק. האם זה קשור לזה שהאוטו חדש לגמרי וזה אמור להשתפר? כאמור ב 2010 האוטו כבר עם 113,000 ק"מ וסט דיסקיות וצלחות הוחלף ב105,000 והבלימה פשוט הרבה יותר חזקה . רעיונות?

תודה למגיבים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה. אכן יש שיפור ניכר. ממכסה המנוע יש קצת ריח של פלסטיק שרוף בסוף כל נסיעה. זה גם נורמאלי?

פורסם

אין לי מושג כמה היא עלתה ליוסי דהן, אך הוא בטוח לא שילם אותה במלואה כי היא משועבדת לצ'מפיון :lol:

לפני כן בדקתי עלות והיא הייתה באזור ה 128 אלף כולל איתורן SAVE, חיישני רוורס ואגרת רישוי

פורסם
אין לי מושג כמה היא עלתה ליוסי דהן, אך הוא בטוח לא שילם אותה במלואה כי היא משועבדת לצ'מפיון :lol:

לפני כן בדקתי עלות והיא הייתה באזור ה 128 אלף כולל איתורן SAVE, חיישני רוורס ואגרת רישוי

על איזה מנוע ורמת אבזור בדיוק מדובר?

תתחדש, ובקשר לבלמים, כמו שכבר אמרו, יעבור עוד כמה קילומטרים.

ראיתי שיש עכשיו מבצע 129 אש"ח אם אני לא טועה עם האמביטיון 1.8

פורסם

1.2 TSI DSG AMBITION

שעכשיו כולל גם בקרת שיוט (מיידית וינקר ולא מההגה) הבלמים כבר בסדר ושכחתי לציין שיוסי דהן זה הבעלים של אלדן.

הרכב בתפעולי מלא, כמו האוקטביה הקודמת.

הבדלים קלים בין האוקטביה AMBITION החדשה לבין הדגם המקביל 2010 AMBIENTA המוחלף:

תאורה פנימית מאחורה : יש רק מנורה בודדת, ב2010 היתה תאורת מפות מפוצלת ימין שמאל ומרכז כמו בחלק הקדמי.

אין יציאת מיזוג לתא הכפפות (היציאה חסומה משום מה) אל מול יציאה מבוקרת עם כפתור פתיחה וסגירה ב 2010

בדגם החדש יש יציאת "בננה" בתא בין המושבים שמתחברת לסמארט פון ואז הרמקולים משמשים כדיבורית

ה 1.8 למי שרוכש את הרכב זו עסקה חלומית, רצוי האוטומט עם תיבת הילוכים פשוט מעולה (נראה לי הדגם הוא AL6, כמו ב MPI שהחזרתי) ולא רחוקה כ"כ מביצועי ה DSG רק פחות חסכונית.

ביום שישי הקרוב נלך להתקנת דיבורית, השחמת חלונות אחוריים, התקנת רמקולים ועוד קצת פינוקים

• תוכן חדש...