Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני מחזיק ברקס וההילוך כבר משולב לרוורס ועם אני עוזב את הברקס ומהר לוחץ גז בזמן שזה על רוורס אז ההילוף קופץ כמו לא יודע מה. אבל כשאני עוזב ברקס נותן לרכב איזה שניה ליסוע לבד אחורה בלי גז ואז נותן גז הוא נוסע בסדר ולא קופץ אפילו על לחיצה חזקה של גז. מה הבעיה בעצם?

תודה לעוזרים.

פורסם

תושבות מנוע הוחלפו לפני כשבוע וכמו בנאמר בחברת מאזדה מהמחשב שלהם שהשמן לא הוחלף אף פעם בחברת מאזדה לא יודע לגבי אחרים... זה ביגלל השמן? או זה הלך הגיר?

פורסם

זה נראה דווקא כמו תושבת גיר גמורה..

אם התושבות מנוע היו גמורות כל הרכב היה רועד. אני הייתי גם בודק תושבות גשר לצורך איבחון מעמיק יותר(אם יש כאלו)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

האמת שאת שתי תושבות צד שאחד מהם זה תושבת גיר כמו שהבנתי החלפתי אצל מוסכניק שאני מכיר הוא עשה לי את זה בחינם ... אולי הוא שם את זה לא טוב? כי התושבות חדשות אומנם הם חליפיות אבל חדשות לגמרי

פורסם

סביר להניח שהתושבות פגומות או לא הורכבו כראוי.

יש שתי תושבות מרכזיות-תושבת גיר ותושבת שמאלית עליונה, הן אחראיות להחזיק את המנוע ולהוות ציר סיבוב לחופשיות המנוע (בהעברה מ D ל R תוכל לראות את המנוע מסתובב מעט על ציר התושבות).

שתי התושבות המשניות-תושבת תחתונה ליד הגשר ותושבת קדמית תחתונה- נועדו לרסן ויברציות לתא הנוסעים.

אם אחת מהתושבות פגומה, או שלא הורכבה טוב , זה יכול לגרום לקפיצות בהעברת הילוכים.

שי.

פורסם

אני מדבר לא על העברת הילוך כשאני מעביר להילוף רוורס הכל בסדר זה כאשר אני עוזב את הברקס ומהר לוחץ גז שיעשה רוורס הוא נותן מכה כזאת חזקה מאוד אפילו שתיים עד שאני לא עוזב את הגז ... אבל כאשר אני עוזב פשוט את הברקס נותן לרכב שניה לנוע לבד אחורה ואז מוסיף גז אז לא לא בועט לא כלום הכל בסדר אני מתלבט האם זה בעיה או שזה ככה צריך להיות

פורסם

רק לפי תיאור הבעיה אני משער שאתה משלב הילוך R ומיד לוחץ על הגז, ובזמן הזה הגיר לא מספיק לשלב את ההילוך שזמן תקין לשילוב הילוך ברכב הזה הוא 0.5 שניה, אם בזמן הזה אתה לוחץ על הגז ברור שהגיר יבעט חזק במכה חזקה משום שהסל"ד גבוהה והגיר משלב להילוך בזמן שהסל"ד גבוה, כך שגם אם התושבות שלך תקינות/לא תקינות בכל מקרה תרגיש את הבעיטה החזקה אם אתה לא ממתין עד שההילוך ישתלב לפני לחיצה על הגז.

פורסם

מאור אני קניתי את הרכב לפני כשבועיים ועד עכשיו לא ניסיתי לעשות רוורס כזה.. עשיתי אותו יותר בעדינות

וBA אני מדבר על זה שהילוך כבר עומד על R שמתי אותו על R ומחזיק ברקס .. ואז אם אני ישר אחרי שיחרור הברקס לוחץ גז בזמן רוורס הוא בועט אבל אם אני משחרר ברקס מביא לאוטו שניה בערך ליסוע לבד רוורס ואז מוסיף גז הוא בסדר כאילו הוא לא מספיק לשחרר את הבלמים מהגלגל או משהוא לא יודע ..

פורסם

הייתי ממשיך לחשוד בתושבות דווקא כי לפי התיאור ההילוך מישתלב תקין פשוט אין שיכוך בזמן שהמנוע חוטף את התזוזה בזמן לחיצה על דוושת הגז. ככל הניראה תושבת בקידמת המנוע או מאחוריו.

• תוכן חדש...