Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי אופל קורסה שנת 2000 1.2 ליטר ידני.

יש לי שתי בעיות חדשות.

1. נדלקה לי נורית שמעידה על כרית אויר כנראה או משהו שקשור לחגורה.

2. אחרי הנעה, ההגה כוח עובד לכמה שניות ואז נעלם, כלומר ההגה נהיה ממש קשה. ניסיתי פעמיים, אחרי הנעה עובד ואז מפסיק.

שתי הבעיות לא הופיעו באותו הזמן, לפני שבוע הנורה והיום ההגה כוח.

חשוב לציין שאני בקושי נוסע על הרכב בזמן האחרון.

מה יכול להיות הפתרון לכל אחת מהבעיות?

פורסם

מה יש לבדוק בקטבים?

יצא לי לפרק מקודם את כבל המינוס מהמצבר ולנקות טיפה, מיד אחרי בדקתי ונראה שהגה הכוח מגיב אבל לא העזתי לנסות יותר מידי כי לא הייתי מצליח להשתחל בחזרה לחניה.

בדקתי גם מתח מצבר ללא הנעה והוא היה 12 ומשהו (לא זוכר במדויק) ואחרי הנעה המתח היה 19 ומשהו, לא נראה בסדר בהתחשב שזה צריך להיות 14 ומשהו למיטב ידיעתי.

אם אני לא טועה אז גם הוישר שלי עבד מהר מהרגיל.

זו יכולה להיות הבעיה?

אצלי הגה הכוח הוא עם שמן או חשמלי?

תודה על התשובה

פורסם

19 V מתח טעינה זה טעינת יתר,תחליף אלטרנטור תיבדוק שאין לך פיוזים שרופים ותקווה שלה ניגרם נזק למחשבים

• תוכן חדש...