Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום נכנסתי לאחד המוסכים המורשים של יונדאי על מנת לקבל הצעת מחיר לטיפול 35000 ק"מ/שנתיים -טיפול שני בסה"כ.

ההצעה שקיבלתי בעייי הייתה גבוהה ממה שחשבתי, אשמח לקבל תגובות במיוחד לגבי שני מסנני אוויר למזגן שהוכנסו

להצעת המחיר, אגב מדובר בדגם 1.4 ידני 3 דלתות שנת 2011 עם מזגן מכני ולא בקרת אקלים.

מצרף את הצעת המחיר שקיבלתי.

תודה מראש.

1.jpg

פורסם

מסנן אויר אחד הוא למנוע ואחד למזגן.

מעבר לזה אני לא ממש מבין בזה לצערי וגם לי המחיר נראה יקר. מצד שני גם החשבוניות שלי מהמוסכים שלהם תמיד נראות מוגזמות ומנופחות.

פורסם

כנראה שלא שמת לב למה שכתוב:

כתוב "מסנן אויר"(שהוא מיועד למנוע), ושורה מתחת כתוב "מסנן אבק למערכת מזגן XD" כמות 2 - למה 2???

לא יודע מה הם חושבים לעצמם, טיפלתי במוסכים מורשים של טויוטה, מאזדה, רנו וסוזוקי ואף פעם לא נראה לי

שהמחיר גבוה מדי, אבל פה משום מה זה נראה לי מוגזם.

פורסם

אני לפני טיפול 'קטן' ב volvo-s80 מצתים+שמן-מנוע+מסנן-שמן+פקק+אטם, כולל עבודה 1142שח [לפני מעמ], מורשה וולוו.

אם אשכלל את הכמויות, אצלי 5 מצתים אצלך 4, אצלי כמעט 6 ל' שמן-מנוע אצלך 3.5, ההפרש [ל- 'רעתי'] בינינו פחות מ- 100שח.

פורסם

למה מחייבים על בדיקת רצועה אשר מצויין כי נעשית אחת ל 60,000, בזמן שהרכב עשה 35,000?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תבדוק למה חוייבת על 2 מסננים למזגן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כנראה שלא שמת לב למה שכתוב:

כתוב "מסנן אויר"(שהוא מיועד למנוע), ושורה מתחת כתוב "מסנן אבק למערכת מזגן XD" כמות 2 - למה 2???

לא יודע מה הם חושבים לעצמם, טיפלתי במוסכים מורשים של טויוטה, מאזדה, רנו וסוזוקי ואף פעם לא נראה לי

שהמחיר גבוה מדי, אבל פה משום מה זה נראה לי מוגזם.

צודק, סליחה.

צריך פשוט לא לאשר את התשלום לפני שרואים את החשבונית במחשב.

פורסם
אני לפני טיפול 'קטן' ב volvo-s80 מצתים+שמן-מנוע+מסנן-שמן+פקק+אטם, כולל עבודה 1142שח [לפני מעמ], מורשה וולוו.

אם אשכלל את הכמויות, אצלי 5 מצתים אצלך 4, אצלי כמעט 6 ל' שמן-מנוע אצלך 3.5, ההפרש [ל- 'רעתי'] בינינו פחות מ- 100שח.

טוב, אתה לא יכול להשוות וולוו ליונדאי, אז לפי דעתי אין מה להשוות פה ובנוסף הן בכלל לא באותה קטגוריה.

למה מחייבים על בדיקת רצועה אשר מצויין כי נעשית אחת ל 60,000, בזמן שהרכב עשה 35,000?

זוהי רשימת בדיקות במסגרת הטיפול, וכאן מדובר בסה"כ בבדיקה.

תבדוק למה חוייבת על 2 מסננים למזגן.

עדיין לא חוייבתי, זוהי רק הצעת מחיר.

ברכבך מותקנים 2 מסננים אחד מעל השני והם נמכרים גם כ-SET.

מרק האם מדובר בדגם עם בקרת אקלים או שזה בכל מזגן ביונדאי I20?

פורסם

מי מחליף נוזל בלמים אחרי 35 אלף קילומטר??

בדוק מה כתוב בספר רכב.

ומה זה החרטא הזה בדיקת חיזוק מערכת המתלים?

בדיקת צמיגים ולחץ אוויר???

בדיקת מזגן??

מזה הבדיקות המונפצות האלה?

פורסם

זה לא החלפה - זה בכאילו החלפה (שואבים קצת מהמיכל וממלאים) - שים לב לכמות ולמחיר - זו לא החלפה מלאה (כמו שדורשים היצרנים, כל שנתיים בד"כ אך כמעט בכל המוסכים מחליפים בדרך זו)

קח בחשבון שזהו לא מחיר סופי - תלוי בסגנון הנהיגה שלך - יתכן מאוד שצריך גם רפידות בלם קדמיות

פורסם
טוב, אתה לא יכול להשוות וולוו ליונדאי, אז לפי דעתי אין מה להשוות פה ובנוסף הן בכלל לא באותה קטגוריה.

זוהי רשימת בדיקות במסגרת הטיפול, וכאן מדובר בסה"כ בבדיקה.

עדיין לא חוייבתי, זוהי רק הצעת מחיר.

מרק האם מדובר בדגם עם בקרת אקלים או שזה בכל מזגן ביונדאי I20?

בכול הדגמים.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדוק מה כתוב בספר רכב.

ומה זה החרטא הזה בדיקת חיזוק מערכת המתלים?

בדיקת צמיגים ולחץ אוויר???

בדיקת מזגן??

מזה הבדיקות המונפצות האלה?

נוזל בלמים מחליפים בלא מעט רכבים חדשים בקילומטרים הראשונים שלהם. הנחיות יצרן לדוגמא בסוזוקי אלטו מחייבים החלפה של נוזל בלמים בטיפול הראשון של 15,000. לגבי שאר הדברים דחפו בהחלט לא מעט חרטות אבל ככה זה במורשה שצריכים לנפח את הלקוח (בחשבונית).

פורסם

כניראה שברכב שלך הולכים 2 מסננים למזגן לגבי המחיר תשים לב שמדובר על חלפיים מקוריים בגדול יש חלפים שאתה יכול להיתפשר על חליפיים מאיכות טובה כמו המסנן אוויר או מזגן מה שחשוב פילטר שמן ושמן אל תיתפשר בשום אופן על האיכות שהמסנן יהיה מקורי והשמן מאיכות טובה

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

מעניין

בדיקת רצועות הנאה ב- 35K כאשר הבדיקה צריכה להיות ב-60

חיוב עבור 2 מסנני אבק במזגן

ועוד יותר מעניין

בדיקת שמן ממסרה אוטומטית ברכב ידני!

לדעתי יש לך שני מזגנים ברכב

לכן אתה צריך שני מסננים