Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכשתי לא מזמן הונדה גאז 2005 אוטומטית עם 110 אלף

לאחרונה שמתי לב שבתחילת נסיעה יש רעידות קלות למשך מפחות משנייה.

הלכתי למוסך המרכזי של הונדה,והם טוענים שמדובר בתקלה ידועה ו99% ששטיפת גיר תפתור את הבעיה.

המחיר הוא 850 לא כולל מע"מ

האם באמת לכלוך יכול לגרום לבעיה כזאת?

האם ניתן או מומלץ לעשות את השטיפה במכון גירים או במוסך זול יותר?,כי לדברי המוסך מדובר ברובוט שמבצע את העבודה.

מה עוד יכול ליהיות הסיבה לבעיה?

אשמח לתשובה תודה

פורסם

אני מקווה בשבילך שהמוסך צודק, והם יצליחו לתקן את התקלה ע"י שטיפת הגיר, או הבחור צודק בקשר לתושבת מנוע.

יש לי ידיד עם ג'אז 2005, והוא הזדקק לשיפוץ גיר - היו לו את אותם הסימפטומים של רעידות בתחילת הנסיעה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפשר לקבל הסבר מפורט על "שטיפת גיר"?

האם מדובר בניקוז, הכנסת שמן למערכת, ניקוז חוזר ומילוי שמן סינטטי לגיר?

פורסם

בכל מקרה אני חוזר לסוכנות הונדה שקניתי ממנו את הרכב,בסך הכל עבר פחת מחודש ימים שרכשתי את הרכב,אני מקווה שהם ילכו לקראתי ,לא מתאים לי לגלות שזה גיר.

הכי מעצבן שבבדיקץ קנייה לא בודקים גיר והכל היה בסדר שם

• תוכן חדש...