Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אשמח לעזרתכם,

חבר טוב ממש מתלבט האם לקנות את הרכב שבכותרת,אנחנו צריכים תשובה מהירה,ההחלטה צריכה להיות היום.

המוסכניק במקום הבדיקה המליץ לקחת את האוטו (איש יחסית אמין,שכן בבדיקה שבצענו שם לפני כמה ימים הוא לא המליץ על הקנייה).

שימו לב שצוין שיש "בעיה" בהעברת הילוכים לפי הבדיקה? האם זה כסת"ח ואפשר להמשיך הלאה או משהו שצריך להיזהר מפניו??

בדיקת רכב.jpg

פורסם

מה המחיר המבוקש על הרכב?

צריך לבדוק את נזילת השמן ואת נזילת המים, צריך לעשות כנראה כיוון פרונט, לבדוק את החור שנוצר כתוצאה מחלודה האם הוא קריטי, הוחלף ברכב מכסה מנוע וכנף כנראה כתוצאה מתאונה, צמיגים כנראה צריך להחליף, לבדוק לעומק את עניין החלפות ההילוכים.

פורסם

קודם כל יש לך נזילה ממשאבת מים ויש להחליפה. בדוק את פקק הדלק משום שהוא הוחלף - במידה ואין אטימה טובה הייתי מזמין מאיביי אחד חדש ומחליף. צריך להעלות את הרכב על ליפט ולבדוק את האגזוז. שיבדקו גם את הגומיות להגה ותושבות בולמים.

שים לב לבעיות מרכב בעלי משמעות גבוהה: יש שם חור (!) בעקבות חלודה שלא טופלה. הרכב הזה עבר תאונות בכל מקום אפשרי: קדימה, אחורה, בצדדים, במרכב תחתון ואפילו בגג (אולי גם התהפך). צמיגים קדמיים ואחד אחורי פגומים קרי להחליף רבעיית צמיגים, פנס ראשי שמאל להחליף מכיוון ששבור ולא יעבור כנראה טסט, בעיות בדשבורד כנראה מהשמש... צריך לבדוק לעומק גם את הגיר, אם הכוונה לדפיקה בעברת ההילוכים ולא איזה כיסוי תחת אופייני אז גם צריך שיפוץ לגיר. לגבי נזילות שמן ורעש פנימי לא הייתי מתייחס לזה יותר מידי, אולי מדובר סה"כ בהזעות שמן.

בשורה התחתונה אני לא הייתי מתקרב לרכב רק בגלל התאונות: הוחלף מכסה מנוע, כנף קדמית, תיקון רצפה אחורית של תא המטען, תיקוני גג... אלו לא תאונות קלות.

• תוכן חדש...