Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מזה שנתיים אני משתמש בנתיב המהיר לת"א.

השימוש שלי כזה:

מגיע מכיוון ירושלים, כביש 1, נוסע עד החניון של הנתיב המהיר, מחנה שם את הרכב והולך לעבודה.

מעולם לא נסעתי לאורך כל הנתיב, רק עד החניון שלו.

(שכן מסלול זה הוא חינמי אם משאירים את הרכב בחניון מעל חצי שעה).

כמובן שאני רשום כמנוי של הנתיב המהיר עוד לפני שהתחלתי להשתמש בשירות.

עד היום לא קיבלתי חיובים מהם, אך בשבוע האחרון הופתעתי לגלות חיוב על נסיעה בנתיב עצמו

(מה שלא היה כי תמיד הייתי מגיע עד החניון ומחנה שם את הרכב מעל לחצי שעה).

במקרה שלי החיוב לא גבוה אבל מבחינתי זאת בעיה גדולה כיוון שאם הם מחייבים אותי איך שבא להם ומתי שבא להם הם יכולים לחייב אותי על כל נסיעה עד החניון - דבר שיכול להגיע לאלפי שקלים בחודש.

התקשרתי אליהם והם אמרו שזה יעבור לערעור וכו (בינתיים כמובן גבו כסף מכרטיס האשראי).

השאלה שלי כזאת:

איך אני יכול לעמוד על שלי ולהוכיח להם שלא נסעתי בחלקו השני של הנתיב ושהרכב שלי נשאר מעל חצי שעה בחניון?

אחרת יש כאן בעיה רצינית והם תמיד יכולים להגיד שנסעתי.

אני לא מוכן לוותר להם, זה פשוט מרגיז!

תודה רבה!

פורסם

הנתיב המהיר מצולם, לכל אורכו עד כמה שידוע לי בנוסף קיימות מצלמות אבטחה בתוך החניון עצמו.

יש לך תאריך מדוייק, את השעה המדוייקת + - אתה יכל לשער מכיוון שאלו שעות קבועות שבהן אתה נוסע באותו הכביש.

אם תהיה בעיה בקש מהם להשתמש בצילומים הללו על מנת לאשר את הטענה שלך שחנית ולא המשכת בנהיגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...