Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי עזרה בפענוח של בדיקה במכון של פולקסוואגן פולו 2008 אוטומטית עם 100,000 קמ:

-תיבת הילוכים אוטומטית:נקישות יתר,נזילת שמן,החלפה לקויה

-בלוק מנוע:נזילת שמן,רעש אביזרי מנוע/רצועה,סיבובי מנוע לא יציבים

-מערכת קירור:קורוזיה/אבנית/סתימות

תודה רבה:)

פורסם

מערכת קירור זה כסתח,כול בדיקה רושמים.

רעש איבזרים אותו דבר,לגבי הנזילה האם הראו לכם אותה? זה יכול להיות גם הזעה קלה.

לגבי הגיר הרגשת מכות או שהוא מושך?

נקישות לרוב זה כסתח,אלגבי הנזילות אני מציע לראות את הרכב במוסך,אם זה כול הדברים שרשמו ללא תאונות,מצבו טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב לא עבר תאונות,השלדה נקיה...

בנסיעה על הרכב לא הרגשתי מכות אלא משיכה קלה של ההילוך

מה לגבי :גל הנע/ציריות-מרווחי יתר,זה משהו שצריך לקחת ברצינות או עוד כסתח של המכון?

פורסם
שלום

רציתי עזרה בפענוח של בדיקה במכון של פולקסוואגן פולו 2008 אוטומטית עם 100,000 קמ:

גם לי היתה 2008 עם קמ 40,000 . אני הייתי מציע לכך לחפש אחת זהה עם קמ נמוך יותר.

אני יודע שזה דורש סבלנות כי לרכבים מסוג זה הסחירות היא גבוהה.

בעיות גיר בדגם זה הן לעיתים רחוקות ובקמ יחסית גבוהה. וזאת בתנאי שהרכב מטופל באופן סדיר.

המשיכה של ההילוך שציינת היא סבירה משום שהדבר היה גם אצלי ברכב.

**האם כשאתה בעצירה מוחלטת ומרים את הרגל מהגז, הרכב נוסע ישר או שיש לו השהייה של 2 שניות??

תבדוק . אם ישנה השהיה , אז משהו לא תקין.

לגבי השאר כסת״ח

חג שמח ובהצלחה

פורסם
שלום

אם יש קורוזיה במערכת קירור הסיבה היא שמילאו מי ברז במקום נוזל קירור

בקשר לגיר תהיה צריך לעשות בזמן כלשהו שיפוץ גיר וזה יכול להגיע לכמה אלפי שקלים

פורסם

אני לא רואה איזשהו ממצא מהותי, כזה או אחר, שאמור למנוע ממך רכישה של הרכב (למעט המחיר, אם הוא "בסדר", או הק"מ המעט גבוה, במידה וזה לא מפריע לך ומגולם במחיר).

ולכן הצעתי היא לקחת למוסך להערכת תיקון (לפחות מה שקריטי) ולבדוק באותה הזדמנות גם את הגיר (אין מניעה שהוא תקין ויוכל להחזיק עוד זמן ניכר).

alfa 156 2.5.

פורסם

כנס למוסך בקש שייעשו נסיעת מבחן לבדוק את הגיר - או שתבדוק אתה אם הוא ממש נוקש או בנסיעת שיוט הוא על טורים גבוהים יש בעיה וכדאי להתרחק

פורסם

אם אתה מאזור מהמרכז אתה יכול לקפוץ למוסך רון,שהוא מומחה לרכבים הללו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...