Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי לבקש חוות דעת מעוד מוסך. חפש בשרשור בעלי מקצויע המלצות על מורשים ולא מורשים - יתכן ולהם יש יותר ידע מהמורשה. כבר ראיתי את זה בשטח.

קצת מוזר לי שאומרים שיש מחשב נפרד לניהול בלם יד. אומנם הוא חשמלי - אבל מה כבר צריך לעבד שם?

יתכן שיש קשר לאפשרות השחרור עם לחיצה קלה על הדוושה, ומשהו בשחרור לא עובד.

אני בדרך כלל משחרר ידנית עם הידית הקטנה שיש בצד.

אני זוכר שלפני 3 או 4 שנים היה ריקול לעדכון התוכנה ברכב, ואמרו לי שהוא קשור, בין היתר, גם לבלם יד. ברר אם עשו את שדרוג התוכנה לרכב שאצלך.

ועוד 'נדמה לי' - יש בספר הרכב הוראות איך לשחרר את הנעילה במקרה שהגיע סוף העולם. משהו בתא המטען, אבל מעולם לא הייתי צריך לראות מה בדיוק לעשות .

אם צריך - רשום הודעה ואעלה לכאן את ההנחיות. לא בטוח שאהיה מחר מקוון - אבל אנסה לראות בלילה.

בכל מקרה - אנא עדכן מה קרה ומה היה הטיפול. תודה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בוקר טוה וחג שמח

לגבי מערכת בלם היד בסניק.

המערכת מאוד אמינה ולאורך שנים אין כמעט בעיה.

תבדוק בבקשה,איזו תקלה בדיוק נרשמה במחשב.

והכי חשוב,מה הבעיה שאתה מרגיש ברכב?

הבלם לא משתחרר?? ישנה נורית חיווי דולקת?

אשמח לעזור גיא

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש את אותה התקלה.... איך אני מסדר את התקלה?

המנורה מהבבת בידית שיחרור ונדלקת מנורה של stop

היום בבוקר אישתי נסעה ברכב ויצא לה עשן מהגלגל

יכול להיות שהמברגס ננעל לבד?

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למרות שזה שרשור ישן אני אוסיף את המידע הזה למען ההיסטוריה והשואלים הבאים:

בסניק יש יחידה ששולטת על בלם היד החשמלי (כמו בתמונה המצורפת) ואחראית על המתיחה והשחרור שלו - החלפה של יחידה כזו היא סיפור לא זול. שחרור ידני של בלם היד במידת הצורך מתבצע מתא המטען: בחלק הקדמי של תא המטען (בין תא המטען ותא הנוסעים), אם מרימים את השטיח ניתן לראות את יחידת השליטה. על יחידת השליטה יש מכסה חד פעמי שאותו צריך להסיר ומתחתיו יש ידית שמשיכה בה משחררת את בלם היד. את המכסה החד פעמי צריך להחליף ואי אפשר לסגור אותו מחדש.

לפני שחרור כזה של בלם היד שימו לב שהאוטו נמצא בפארקינג על מנת שהוא לא יתדרדר עליכם.

דבר נוסף: שחרור של הרכב מ parking מתבצע על ידי כפתור שנמצא מתחת לכיסוי ידית ההילוכים.

Scenic-Handbrake.JPG

• תוכן חדש...