Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תעלי תמונה של תא המנוע ונצביע לך היכן ממוקמת רצועת הטיימינג.

הרכב שוהה במוסך, כך שאין לי את האפשרות כרגע.. תודה :)

פורסם
מוסכניק בדק את הרכב היום, מסתבר, ושוחחתי איתו בטלפון. הוא טוען שהלכה רצועת התזמון וכיוון שזה קרה בזמן נסיעה התעקמו שסתומים, מה שאומר שהוא צריך לפרק את ראש המנוע ולתקן, ואמר שתיקון כזה יכול להתחיל מ- 3000 ש״ח ובמחיר כזה עדיף לי לקחת את הרכב לגריטה :(

מישהו שמע? יודע? יכול להיות שזה לא בהכרח סיפור כזה גדול (אם מוצאים חלפים..)?

מה דעתכם?

וכן, קשורה רגשית לוולוו הזה. מאוד. מצד שני, כדי להביא אותו למצב של רכב אספנות, ברור לי שיש הרבה מה לעשות... גם קוסמטית וגם מכנית.

מצטער לשמוע שאכן מדובר ברצועת התיזמון שניקרעה. הנזק שעלול להיווצר מקריעה של רצועה זו זה אכן מיפגש בין בוכנות המנוע לשסתמומים היושבים בראש המנוע. אני מאוד מקווה שלא ניגרם נזק לבוכנות עצמם מהמכות שחטפו מהשסתומים. המחיר הוא אכן מחיר יקר כי הראש צריך לעבור שיפוץ מלא. רוב המחיר הוא על העבודה כך שאם מישהו שאת מכירה (שמבין כמובן) היה יכול להוריד לך את ראש המנוע ולישלוח אותו לחריטה ולהרכיב בחזרה זה היה מצמצם את העלויות בחצי לפחות. אני מקווה מאוד שלא יימצאו עוד נזקים לאחר הורדת הראש.

:)
  • תוכן חדש...