Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי שם מערכת חדשה ברכב שלו,כאשר פירקו את המערכת הקודמת שלו הוא לא שמר את התקע שלה (זה שמתחבר מהרכב),כאשר רציתי להתקין אותה אצלי הוא אמר שאין לו את השקע רק את הרדיודיסק עצמו.

האם יש איזשהי שיטה למצוא את הפלוס והמינוס וכו',איזשהי דרך לזהות את היציאות בלי התקע?

יש לציין שיש לי מד מתח וכו' וכל מיני כלים של אלקטרוניקה.

תודה מראש.

איציק.

פורסם

קודם כול קוראים לזה קונקטור

בדרך כלל על המערכת יש מדבקה עם הוראות לאן הולך כל חוט ( הצבעים של החוטים מקבילים בשתי צדדי הקונקטורים )

אם אין לך את הדף הזה חפש את הוראות ההתקנה באינטרנט !

עכשיו

אם הקונקטור שלך בתוך המערכת אז אתה בבעיה

חפש קונקטור זהה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
אחי שם מערכת חדשה ברכב שלו,כאשר פירקו את המערכת הקודמת שלו הוא לא שמר את התקע שלה (זה שמתחבר מהרכב),כאשר רציתי להתקין אותה אצלי הוא אמר שאין לו את השקע רק את הרדיודיסק עצמו.

האם יש איזשהי שיטה למצוא את הפלוס והמינוס וכו',איזשהי דרך לזהות את היציאות בלי התקע?

יש לציין שיש לי מד מתח וכו' וכל מיני כלים של אלקטרוניקה.

תודה מראש.

איציק.

למה להסתבך???

לא יותר פשוט להשקיע 80 שקל ולקנות חדש?

יש כאלה בכל חנות של סטאריו לרכב.

פורסם

מה זה משהו אוניברסלי התקע הזה?הייתי בטוח שלכל מערכת יש התקע שלה.

אני מקווה שהבנתם נכון,יש לי את המדבקה על המערכת ,אבל זה לא נותן לי כלום כי מאחורה יש לי רק יציאה עם מלא שיניים ואין לי את התקע שנכנס בה עם החוטים.

אבל אני אבדוק בחנויות הייתי בטוח שלכל מערכת יש את התקע שלה.

איציק.

פורסם

לך לחנות תגיד להם איזה רדיו דיסק יש לך הם כבר יביאו לך את הקונקטור הנכון.

בדרך כלל רוב המכשירים מאותו סוג יש להם את אותו הקונקטור.

רז

פורסם

אני היתי נשאר בדיעה של ללכת לחנות , הפיתרון שמה נראה לי יהיה יותר זול מאשר מעבדה שתלחים לו, לך תדע כמה כסף ידרשו על זה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...