Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופ"ש בכנרת - המלצה לחוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כל צעירי ישראל גם אנחנו מתכננים לנסוע לכנרת בסופ"ש של חול המועד בפסח. אני מחפש חוף שיהיה בו חשמל (יש לנו אפשרות לגנרטור, אבל אם אפשר לחסוך את המקום שלו אז למה לא) ושמעתי שיש חופים שמשכירים גם מקררים (כמו של גלידות) . שיהיה בחוף גם שירותים ומקלחות ברמה סבירה. אנחנו מביאים איתנו ציוד הגברה, אז שלא תהיה בעיה להפעיל בחוף. והדבר הכי חשוב שיהיה אפשר להיכנס עם הרכבים כמה שיותר קרוב למים, אני רוצה למקם את האוהלים בצמוד לרכבים, גם מבטחון וגם עניין של נוחות. לגבי העלות לכניסה של החוף וכו' ממש לא משנה, העיקר שהחוף יענה על כל הדרישות. תודה רבה וחג שמח :-)

פורסם

אני אישית תמיד נוסע לחוף ירדן כינרת

מצד אחד יש שפך נהר הירדן, ומצדו השני של החוף יש את הכינרת, החוף מסודר ניתן בו להשכיר מקרר, ויש נקודות חשמל בכל האזור.

רק תנסה לברר אם החוף פועל בתקופה הזו.

פורסם
אני אישית תמיד נוסע לחוף ירדן כינרת

מצד אחד יש שפך נהר הירדן, ומצדו השני של החוף יש את הכינרת, החוף מסודר ניתן בו להשכיר מקרר, ויש נקודות חשמל בכל האזור.

רק תנסה לברר אם החוף פועל בתקופה הזו.

ותנסה לברר גם אם מותר להכניס מערכת הגברה.

בהרבה חופים אסור להכניס מערכות כאלה (מניסיון).

אני יודע שבחוף דוגית (קרוב ללונה גל) מותר להכניס מערכת הגברה, אבל אין חשמל / השכרת מקררים וכו'.

הרכב נמצא די קרוב לאוהלים, אבל לא צמוד אליהם (כמעט בכל החופים זה ככה). אתה יכול למקם את הרכב צמוד לאוהל, אבל אז תצטרך לוותר על הקרבה למים.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

חוף ירדן מסודר ועם חשמל אך לפי ידיעתי נכון לשנה שעברה אסורה הגברה אחרי 23:00

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני מאוד אוהב את דוגית, מוזיקה רגועה סגנון בוב מרלי ואין כמעט ערסים...

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם
החוף הוא חלוקי נחל או שהוא חולי? והוא חוף מבודד יחסית או שהוא פעיל ויש הרבה אנשים?

אם אתה מדבר על דוגית, אז החוף עצמו הוא סוג של חול-אדמה עם אבנים קטנות. לא יודע אם יש שם לסוג הזה של הקרקע, אבל מבחינת קמפינג זה אחלה של דבר (יש איזורים שהם גם רק אדמה).

אל תצפה בפסח למצוא חוף מבודד. סביר להניח שכל החופים יהיו מלאים.

פורסם

חוף ירדן נראה מעולה אבל אי אפשר להכניס לשם מערכת הגברה בכלל. בכל שאר החופים שבדקתי או שלא משכירים מקררים או שאין חשמל. מבחינת מקרר אנחנו יכולים להביא אבל יש הרבה חופים שאין חשמל בכלל ואז צריך להביא גם גנרטור. בקיצור נראה לי שבסוף נלך על לבנון כי הוא היחיד שאפשר להכניס מערכות הגברה. אם יש למישהו עוד המלצה לחוף מסוים אני ישמח

פורסם
חוף ירדן נראה מעולה אבל אי אפשר להכניס לשם מערכת הגברה בכלל. בכל שאר החופים שבדקתי או שלא משכירים מקררים או שאין חשמל. מבחינת מקרר אנחנו יכולים להביא אבל יש הרבה חופים שאין חשמל בכלל ואז צריך להביא גם גנרטור. בקיצור נראה לי שבסוף נלך על לבנון כי הוא היחיד שאפשר להכניס מערכות הגברה. אם יש למישהו עוד המלצה לחוף מסוים אני ישמח

אם אתה לא צריך חשמל, לך לדוגית.

לא ממליץ על לבנון.

אין בעיה להכניס לדוגית מערכות הגברה (מניסיון של כמה פעמים).

פורסם

שמעתי גם על דוגית, אבל כל מה שמעתי היה שלילי. אמרו לי (אנשים שהיו שם) שהחוף היה מטונף, השירותים במצב שאי אפשר להיכנס בכלל, הפחי אשפה ועמודי החשמל במצב על הפנים.

אני מתחיל להתייאש כבר מהחיפוש אחרי החופים בכנרת שיענה לנו על הדרישות. על חשמל אפשר להתפשר אני מביא גנרטור. העניין הוא שחשוב מאוד שיהיו שירותים ומקלחות ברמה נורמלית (בכל זאת, המין היפה מתעקש...) וברזי מים אני מאמין שיש בכל חוף.

פורסם
שמעתי גם על דוגית, אבל כל מה שמעתי היה שלילי. אמרו לי (אנשים שהיו שם) שהחוף היה מטונף, השירותים במצב שאי אפשר להיכנס בכלל, הפחי אשפה ועמודי החשמל במצב על הפנים.

אני מתחיל להתייאש כבר מהחיפוש אחרי החופים בכנרת שיענה לנו על הדרישות. על חשמל אפשר להתפשר אני מביא גנרטור. העניין הוא שחשוב מאוד שיהיו שירותים ומקלחות ברמה נורמלית (בכל זאת, המין היפה מתעקש...) וברזי מים אני מאמין שיש בכל חוף.

אני כמעט כל שנה בפסח נמצא בכנרת (בכללי אני הולך לכנרת המון), ואני יכול להגיד לך שברוב החופים המצב דומה.

לא מצליחים (או שלא מתאמצים) להשתלט על עניין השירותים והמקלחות, והמצב אכן זוועה.

בתקופות רגילות זה ממש לא ככה.

פורסם

הייתי בדוגית שנה שעברה בזמן דומה, המקום היחידי שאפשר לשים בו הגברה בלי בעיה, רק תיזהר לקבל מכות מגרוזינים עייפים ב5 בבוקר(קרה לי פעמיים חחח...)

תהנו!

• תוכן חדש...