Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לבנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העמלות בבנה"פ הן הנמוכות בבנקים הגדולים.

אין שום מניעה לעבור ל"יהב" אם יש סניף שנוח לך. אני, למשל, לא מוכן לעבור ל"יהב" כיון שהסניף שלהם בחיפה נמצא במקום שמבחינתי כמעט בלתי נגיש, מצריך נסיעה מיוחדת + תשלום תמורת חניה שיעלו לי הרבה יותר מהעמלות שאני משלם. מעבר לכך - כעת אני זקוק לאיזו הלואה, התנאים שאני מקבל בבנה"פ בזכות ניהול החשבון שם יחסכו לי סכומים משמעותיים בהשוואה לכל בנק אחר שבו התעניינתי בקבלת הלואה דומה. אני מדבר על חדכון שמשתווה לכמה שנות עמלות.

אני חוזר ואומר לך - חפש סניף בנק שיהיה נגיש בנוחות ויתן יחס סביר. תכנן את הפעולות שלך בצורה חסכונית - למשל בצע את רובן באמצעות כרטיסי אשראי, כך תחסוך גם את עמלת השורה וגם לפחות חלק מדמי הכרטיס (ובכלל - מרבית הכרטיסים ניתנים חינם לפחות לשנתיים-שלוש הראשונות). הבא בחשבון שהעמלות הן הוצאה קטנה יחסית ולעתים התמורה מצדיקה את העלות. ומה שחשוב מאד - אם הוריך הם לקוחות "טובים" עדיף לנהל את חשבונך בסניף בו גם הם מנהלים את חשבונם, זה עשוי לסייע לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מבין בכלל את הקטע שבנקים לוקחים עמלות על כל דבר.

הרווח שלהם צריך להיות מהכסף שיש לי בעו"ש, מהלוואות, השקעות וכו'

ממש לא מלקחת לי עמלה על כל פעולה!

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

בנק יהב הוא הדוגמא הקלאסית למשפט "הזול הוא היקר".

נכון, תחסוך 10-20 ש"ח לחודש על דמי ניהול חשבון ועל פנקסי צ'קים, אבל כשתדרש לאשראי (אפילו כנגד בטחונות!), או כשתשקיע מעט בשוק ההון תגלה את הצד הלא סימפטי של הבנק הזה (מסיפורים שממקור ראשון).

שומר נפשו ירחק.

פורסם

גם אני אפשר לומר עדיין חייל משוחרר (3 שנים) והרגשתי את אותה זריקה שזרקו על החברים פה, רק בבנק מזרחי.

בפועלים היחס שונה לגמרי, יש שם קמפיין חזק מאוד עכשיו בשיפור השירות ונראות החברה.

• תוכן חדש...