Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה חוזרת על עצמה כל שנה ורציתי לדעת אם אפשר לקנות מכשיר שיוף באופן עצמאי. לפני מספר חודשים (נראה לי בסילבסטר) ראיתי פרסומת באייס על מכשיר שעולה ממש מעט (נראה לי 150 שקל) וזה נראה לי שווה מאשר להוציא 80 שקל כל שנה.

איך אתם פותרים את בעיית הליטו

פורסם

כן, אפשרי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=375998

המדריך נמצא בשרשורים הדביקים, יש שם המון מדריכים יפים בנושאים שונים, תציץ.

בקשר לחידוש הפנסים- המון חברי פורום ניסו את השיטה הזו והיא עובדת 100%, גם אני ניסיתי ואני ממש מרוצה.

בהצלחה!

שלומי

פורסם

חבר'ה עברתי על השרשורים אבל מדובר שם בפעולות שאמורות להחזיק מעמד זמן רב. אני רוצה לעבור את הטסט וזהו. יש לי זמן עד יום שני (כי אז תסתיים השבוע הארכה שנתנו לי) ואני רוצה לעשות ככל הניתן באמצעים ביתיים. אתם יודעים אם אפשר לעשות משהו קליל בבית?

פורסם

מה, אחרי הטסט אין צורך בפנסים שמאירים כמו שצריך?

בשירשור שהחברים כאן צירפו בדיוק מדובר על ליטוש באמצעים בייתיים, בעלות של כמה עשרות שקלים.

אגב, גם השיטה הזו לא מחזיקה מעמד זמן רב. אולי קצת יותר זמן מליטוש שעושים לך ב 80 ש"ח, אבל בכל זאת, העכירות חוזרת עם הזמן.

פורסם

אני מתכוון יותר בכיוון של מה אפשר לעשות "כאן ועכשיו", בלי ערכות וכדומה.

זה לא אמור להיות מושלם, אלא להספיק לעבור טסט

פורסם

תלוי עד כמה העכירות קשה, אם לא כ"כ רציני אתה יכול לפני הטסט לרסס קצת ספי של לוח שעונים ולנגב זה יחזיק לך מספר שעות ואחר כך יחזור לפהיות כפי שהיה.

או שתרכוש ערכה יעודית לחידוש פנסים.

העכירות על הפנס גורמת לעוצמה חלשה, ובלילה הראות תהיה לקויה, אז למה לחסוך בדבר הזה במקום לטפל בזה כדי שבלילה תנהג ותיראה כמו שצריך?.

זה לא העיקר לעבור טסט, הטסט לא בא להכשיל רכבים סתם, יש לזה משמעות ולכן דואגים שהרכב יהיה כשיר לנסיעה בטוחה.

כך שלמעשה אתה לא מרמה את הטסט אלא את עצמך בלבד.

בהצלחה.

פורסם

תנסה משחת שיניים.

או באופן זמני שמן גיר אדום. תמרח על הפנס.

זה דברים של כאן ועכשיו באופן זמני.

בהצלחה

פורסם
תנסה משחת שיניים.

או באופן זמני שמן גיר אדום. תמרח על הפנס.

זה דברים של כאן ועכשיו באופן זמני.

בהצלחה

פתחתי כאן שרשור לפני כחודש בנושא - שורה תחתונה : ניסיתי בעבר ליטוש ע"י "מקצוענים" עם ערכות וכיו"ב . ולאחר הביצוע העצמי עם משחת שיניים - התוצאה מושלמת ( ואני לא מגזים - ממש חדש ) , וגם הרבה יותר זול . גש לשרשור הסברתי כיצד מבצעים זאת - פחות מ 10 ד' עבודה . בהצלחה .

פורסם

גם אני הייתי מאוד סקפתי אודות משחת שיניים, אמרתי לעצמי מה יש לי להפסיד, לא ילך אלך לבעל מקצוע ואשלם.

יצא ממש ממש יפה. כמעט כמו חדש. השתמשתי במשחת שיניים עם הרבה מטנה.

פורסם

אני ניסיתי לעשות את הליטוש בעצמי אבל זה יצא ממש זוועה - עדיף להצטייד במשייפת ובמדחס אוויר עם אקדח צבע אם ממש רוצים לעשות את זה כמו שצריך.

למי שיש בית עם חניה פרטית שיש בה צל ונקודת חשמל - אין שום בעיה לעשות את זה לבד.

בסופו של דבר לקחתי את שני הרכבים - שלי ושל האשה לבעל מקצוע בכפר קסם והוא עשה עבודה מצויינת על הפנסים

180 שקלים לכל רכב.

הרכב של אשתי חונה כל הזמן מתחת לשמש וסה"כ אחרי חצי שנה והפנסים עדיין חדשים!

הרכב השני חונה ברוב ימות השבוע בחניון התת קרקעי של העבודה אז אני מניח שישמר טוב יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סוף דבר: חדשות רעות :cry:

ניסיתי לשפשף עם סקוטש ומשחת שיניים. אפילו שמתי קצת אקונומיקה ושפשפתי אבל זה לא עבר את הטסט ונאלצתי לשלם 80 שקל. מה שמעצבן שהוא לא עשה שום שיוף!!! הם בסה"כ עשו השתמשו בשני שפריצרים ובאופן תמוה זה הפך למבריק.

• תוכן חדש...