Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני חדש פה בפורום ונתקלתי בבעיה מוזרה.

יש לי רכב פורד פוקוס 2008.

לאחרונה כאשר אני נועל את דלתות הרכב בנעילה מרכזית מהשלט, מדלת הנהג באמצעות הכפתור, או מדלת הנהג באמצעות המפתח, הדלת האחורית שמאלית לא ננעלת, ויתרה על כך האורות שמהבהבים בנעילה המרכזית לא עובדים.

שאר הדלתות ננעלות כרגיל.

בנוסף, החלון הפסיק לעבוד (לא עולה ויורד) בדלת זו בדיוק באותו הזמן שהנעילה הפסיקה לעבוד.

לפני כן הכל עבד כרגיל וטוב.

אני משער שהבעיה אינה ספציפית במנוע החלון או במנגנון הנעילה של הדלת כי שניהם הפסיקו לעבוד בו זמנית.

האם השערתי נכונה? למישהו יש רעיון איפה הבעיה? פיוזים? חשמל?

תודה לכולכם על העזרה

פורסם

חוטי החשמל שמגיעים למכלול הדלת עוברים דרך צמה שמתחברת לקורה בין הדלת הקדמית והאחורית .

עליך לנתק את הצמה מהתקע שלה , להשפריץ קצת ספריי מגעים ולחבר שוב .

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המודול של הרמת השמשה מוציא גם פיקוד נעילה לכן הם מפסיקים לעבוד יחד

במידה וניקוי המגעים לא עוזר זו בעיה במודול

שים לב

אם אתה הולך לקנות מודול אותו דגם אותה שנה ואותו חודש עדיין לא אומר שזה יתאים חייב להקפיד על האותיות שעל המודול

פורסם

הבעיה ניפתרה לאחר פירוק השקע והתזת ספרי מגעים לתוכו .

השקע יושב בתוך הקורה בין דלת הקדמית לאחורית .

תודה לכול המגיבים

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי,

אצלי יש בעיה דומה אך בנעילה הקדמית בצד נוסע, ניסיתי לפרק את השקע המדובר אך הגישה לשם הרבה פחות נוחה מבקורה האמצעית.

האם מישהו התנסה בפירוק הצמה בחלק הקדמי?

תודה,

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

• תוכן חדש...