Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הייתי מעוניין לדעת האם תוסף למנוע XADO יכול להועיל למנוע שעשה 140000 ק״מ

תודה מראש לכל המשיבים .

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

מה הסימפטומים שבגללם אתה חושב על זה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הנושא נידון בפורום פעמים רבות, בהיבט של התוספים ככלל:

1. עדיף שלא להשתמש בתוספים, טיפול במוצרים איכותיים/מקוריים העומדים בדרישות/הוראות יצרן יעיל יותר מכל תוסף. תוספים אינם מדע מדוייק, אם הם כן, יצרני הרכב היו מתייחסים לכך. האם הרכב סובל מאיזושהי בעיה? יש פתרון מתאים במוסך מתאים, אם תוכל לפרט יוכלו לסייע לך.

2. השימוש בתוספים לא מועיל ולא מזיק. עשה כרצונך. עשוי להסיר פיח. שימוש באינפוזיה ידרוש החלפת שמן.

3. XADO נחשבת חברה איכותית. השמנים שלהם יקרים להחריד ויעילים. מייצרת באוקראינה. לא ברור מהו הרכיב הקרמי שהם משתמשים בו ובפרט לא ברורה החייאה מחדש לחלקיק מתכת. מאידך, ככל הנראה מדובר על איזשהו תוסף קרמי המאפשר ציפוי למתכת בתגובה מטלורגית כלשהי בעיקר בזמן השימוש. יש רכבים שדיווחו שהתוסף מסייע ויש שדיווחו שהתוסף אף הזיק (כרגע, לא מתאפשר לי קישור - חפש מידע, הוא קיים).

פורסם
שלום חברים

הייתי מעוניין לדעת למנוע שעשה 140000 ק״מ ?

תודה מראש לכל המשיבים .

הנושא נידון בפורום פעמים רבות, בהיבט של התוספים ככלל:

1. עדיף שלא להשתמש בתוספים לכך. האם הרכב סובל מאיזושהי בעיה?[/b] יש פתרון מתאים במוסך מתאים, אם תוכל לפרט יוכלו לסייע לך.

יוני שלום רב !

גם אני כמוך, סקפטי בנוגע לתוספי שמן ודלק, מרובי הבטחות ללא שום הבטחות שהתממשו בפועל, ומבלי להתייחס לנזק אפשרי בשימוש, לא מתאים ושמן.

לכן שקראתי את שאלתו של גיל, רק בשל העובדה מדוע גילי, מבקש להשתמש בתוסף, ללא שהוא מציין עובדות על בעיות מסוימות שהתגלו ברכבו, ואז גיליתי שרשור נוסף שהוא פתח, מהמנוע בסרק בעת האצת מנוע שהחלו לאחרונה.

מומלץ שתקרא תחילה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=470507

2. השימוש בתוספים לא מועיל ולא מזיק.[/B] עשה כרצונך. עשוי להסיר פיח. שימוש באינפוזיה ידרוש החלפת שמן.

3. XADO נחשבת חברה איכותית. השמנים שלהם יקרים להחריד ויעילים[/B]. מייצרת באוקראינה. לא ברור מהו הרכיב הקרמי שהם משתמשים בו ובפרט לא ברורה החייאה מחדש לחלקיק מתכת. מאידך, ככל הנראה מדובר על איזשהו תוסף קרמי המאפשר ציפוי למתכת בתגובה מטלורגית כלשהי בעיקר בזמן השימוש. יש [b]רכבים שדיווחו שהתוסף מסייע ויש שדיווחו שהתוסף אף הזיק (כרגע, לא מתאפשר לי קישור - חפש מידע, הוא קיים).

יוני וגילי שלום רב !

לאחר שגיליתי ממה רכבו של גילי סובל לאחרונה, החלטתי להגיב, ובניגוד להרגלי תמיד, אני שוקל לו להמליץ על שימוש בתוסף לשמןXADO, וזאת בתנאי שיבדוק אפשרות לבעייה מולדת ברכב זה, ושיתיעץ תחילה ,עם מוסך אם הדרך, שהוא חבר פורום זה, והוא בעל המלצות רבות, וניתן להגיע אליו בקישור הבא:

http://www.emhaderech.co.il/

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
יוני וגילי שלום רב !

לאחר שגיליתי ממה רכבו של גילי סובל לאחרונה, החלטתי להגיב, ובניגוד להרגלי תמיד, אני שוקל לו להמליץ על שימוש בתוסף לשמןXADO, וזאת בתנאי שיבדוק אפשרות לבעייה מולדת ברכב זה, ושתיעץ תחילה עם מוסך אם הדרך, שהוא חבר פורום זה, והוא בעל המלצות רבות, וניתן להגיע אליו בקישור הבא:

בברכה

צביקה

ערב טוב צביקה

לא הבנתי מה הקשר בין מערכת הדלק לתוסף שמן מנוע XADO

פורסם

גילי שלום רב !

הוצאת את תגובתי מהקשרה!

אני ציינתי שאני באופן כללי, לא דוגל ולא חסיד של תוספי שמן ו/או דלק לשמושים של מחוללי ניסים, שלא קיימים!

רק לידיעתך חברת XADO, מספקת ומיצרת גם תוספי דלק.

היה לי לקוח בעבר בעל סובארו DL 87 מבני ברק שהגיע אלי לטיפול בקרבטרטור לפני כשנה וחצי , בגלל תצרוכת דלק וקרטועים, לאחר הטיפול אצלי , טען שהציעו לו תוסף קסדו, מיד לאחר הטיפול אצלי, ולאחר בדיקת תצרוכת דלק , מתגלה לו למרבה ההפתעה שמתצרוכת דל ק של 1:8 בסובארו ידני, התצרוכת ירדה, לתחזיק חזק ל1:16, אני אומנם סקפטי לתוצאה, ואינני יודע למה ליחס אותה לטיפול בקרבורטור או לתוסף קסדו, אך שלקוח שלי לא מתלונן, רק משבח, למה שאני אתלונן?!

בברכה

צביקה

פורסם

גילי שלום רב !

הוצאת את תגובתי מהקשרה!

אני ציינתי שאני באופן כללי, לא דוגל ולא חסיד של תוספי שמן ו/או דלק לשמושים של מחוללי ניסים, שלא קיימים!

רק לידיעתך חברת XADO, מספקת ומיצרת גם תוספי דלק.

היה לי לקוח בעבר בעל סובארו DL 87 מבני ברק שהגיע אלי לטיפול בקרבטרטור לפני כשנה וחצי , בגלל תצרוכת דלק וקרטועים, לאחר הטיפול אצלי , טען שהציעו לו תוסף קסדו, מיד לאחר הטיפול אצלי, ולאחר בדיקת תצרוכת דלק , מתגלה לו למרבה ההפתעה שמתצרוכת דל ק של 1:8 בסובארו ידני, התצרוכת ירדה, לתחזיק חזק ל1:16, אני אומנם סקפטי לתוצאה, ואינני יודע למה ליחס אותה לטיפול בקרבורטור או לתוסף קסדו, אך שלקוח שלי לא מתלונן, רק משבח, למה שאני אתלונן?!

בברכה

צביקה

כתבת >>>לאחר שגיליתי ממה רכבו של גילי סובל לאחרונה, החלטתי להגיב, ובניגוד להרגלי תמיד

לא ניראה לי שרעשי השסתומים בתחילת נסיעה קשורים לשאלה ששאלתי לגבי התוסף לשמן.

בכל אופן תודה. :wink:

פורסם

השתמשתי בעבר בתוספים של XADO, לא הייתה בעיה ספציפית ברכב השתמשתי בעיקר כתחזוקה מונעת, ולא ראיתי שום שינוי לטובה או לרעה, מה שבטוח זה שאת ההרגשה הפסיכולוגית של שיפור קיבלתי.

בכל אופן אם תחליט לרכוש את התוספים שלהם אז לא כדאי לרכוש במחירים שמציעים פה בארץ (מחירים הזויים בהחלט) תחפש באי ביי ותמצא בחצי מחיר.

בהצלחה.

פורסם

צביקה. אשמח מאוד אם תסיר את העננה עבור מי שאינו ניחן בקריאת הנסתר.

האם בחנת את רכבו של גילי או שזה סוג של הלצה?

פורסם

שי שלום רב !

אטינני עוסק בתורת הנסתר, אינני נוהג לדבר ברמזים, משתדל להיות ברור ככל האפשר, ואם טעיתי, אני נוהג להודות בטעות, וזה לא מוריד מכבודי, מה לא הבנתם אתה וגילי?אנסה לתמצת ולחזור שוב:

אני לא דוגל בשימוש בתוספי שמן למנוע, ולא בשימוש בתוספי דלק ללמערכת הדלק.

גילי שואל האם תוסף יעזור למנוע שעשה 140000 ק"מ , ואני שואל יעזור במה, שהוא לא פירט, ממה סובל רכבו, אם בכלל?

אחר מכיוון שאני בחור יסודי בדרך כלל, נכנסתי לפרופיל של גילי, ונתקלתי שלא למרבה הפלא, בשרשור נוסף שגילי פתח, בו הוא מתלונן, על רעשים מאזור המנוע בעת שהמנוע עובד בסרק, בעת שמאיצים מעט את המנוע.

מכאן הבנתי שגילי מבקש לדעת האם התוסף קסדו, יפתור לו את בעיית הרעשים.

הוא לא קיבל תגובות רבות בנושא, והתשובות היחידות הם שיש להמנע משימוש בתוספים למנוע, ויש לטפל בסימפטוום, ויש לאבחן זאת תחילה, ומה הסיבות לרעשים.

ואני הפנתי אותו למוסך ליעוץ בנושא, כי רעשים לא ניתן לפתור דרך מסך המחשב, ולא דרך תוספי פלא.

ולא ,לא בחנתי את רכבו של גילי !

זאת תורת הנסתר!

בברכה

צביקה

פורסם

היי צביקה.

100% עכשיו הכל ברור. אני לגמרי איתך.

שים לב שבגלל שימוש במילה "לו" בהודעה 5 # השארת את הקורא אותך בבעיה. לא היה ברור אם אתה מתכוון ל"לו" או ל"לא".

פורסם
יוני וגילי שלום רב !

לאחר שגיליתי ממה רכבו של גילי סובל לאחרונה, החלטתי להגיב, ובניגוד להרגלי תמיד, אני שוקל להמליץ לו,על שימוש בתוסף לשמןXADO, וזאת בתנאי שיבדוק אפשרות לבעייה מולדת ברכב זה, ושיתיעץ תחילה ,עם מוסך אם הדרך, שהוא חבר פורום זה, והוא בעל המלצות רבות, וניתן להגיע אליו בקישור הבא:

בברכה

צביקה

היי צביקה.

100% עכשיו הכל ברור. אני לגמרי איתך.

שים לב שבגלל שימוש במילה "לו" בהודעה 5 # השארת את הקורא אותך בבעיה. לא היה ברור אם אתה מתכוון ל"לו" או ל"לא".

שי תודה על ההערה שלך.

אכן בגלל טעות בכתיב, המילה לו הוקדמה ונכתבה לפני המילה להמליץ, והכוונה היתה .. להמליץ לו..

וכוונתי לשקול שני אפשרויות, להתייעץ עם מוסך מתמחה בצרפתיות כמו מוסך , אם הדרך, ובלי לפסול שימוש בתוסף קסדו, לאחר החלפת שמן ומסנן שמן, המומלץ על ידי היצרן.

בתקווה שהבהרתי את עצמי עכשו.

בברכה

צביקה

פורסם

בוודאי.

הבנתי כבר בהסבר הקודם.

רק היה חשוב לי עם עצמי להבין מדוע לא הבנתי אותך. לכן הסברתי לך את המקור לחוסר הבנתי.

בכל אופן. תודה.

ישר כח.

פורסם

לצביקה היקר שעזר לי רבות בעבר.

הנחתי לעצמי רכב שעבר 140,000ק״מ לא חזק כמנוע חדש ולפי מה שרשום, המוצר הזה נצמד לחלקי המנוע ואוטם שריטות שנוצרות

במשך הזמן בתוך הצילינדר וחלקים אחרים.

השרשור שראית לא קשור לשאלה הנישאלת לשרשור זה.

בכול אופן תודה רבה על העזרה והרצון הטוב .

בברכת ערב טוב גילי.

• תוכן חדש...