Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש בפורום אך מפעם לפעם נעזרתי בתשובות של אנשים כאן וראיתי ידע רחב של אנשים עם ניסיון אז רציתי להתייעץ אתכם. אני לפני רכישה של רכב חדש ולאחר חשיבה הגעתי לשני רכבים שהם מבחינת תקציב ומטרה הטובים ביותר בשבילי, מניסיונכם הייתי רוצה לדעת מה ישרת אותי טוב יותר. האופציה הראשונה מאזדה 6 2013 צורה חדשה הדגם הבסיסי, הרכב השני הוא יונדאי ix35 הדגם של המבצע open sky. המחיר הוא אותו מחיר 165k. עשיתי נסיעת מבחן ובשורה תחתונה המאזדה נותנת יותר.

עכשיו לפי מה שניראה לי המאזדה תהפוך תוך שנה שנתיים לרכב ליסינג מהשורה ויונדאי עדיין תשמור על מעמדה.

מה דעתכם בנושא עדיף את ה-6 או ללכת על הix?

נ.ב קראתי על מתיחת פנים שיונדאי אמורה להציג בתערוכת זנב'ה שנערכת ממש עכשיו למישהו ידוע משהו לגבי זה?

פורסם

לא ידעתי שיונדאי היא פרארי, ''מעמדה'' :shock:

בפעם האחרונה שבדקתי, היונדאי נמכרת חזק יותר לליסינג ממאזדה.

ולנושא: מה הקשר בין IX35 למאזדה 6 חוץ מהמחיר? המתחרה של הIX35 הוא הCX5 של מאזדה, והמתחרה של המאזדה 6 היא ה-I40 של יונדאי.

הכל תלוי מה אתה מחפש, משפחתית גדולה או קרוסאובר. בכל מקרה גם ה6 וגם הCX5 טובות יותר מצמד היונדאי, תעשה נסיעת מבחן גם עליהן ותחליט מה יותר מתאים לך.

פורסם

ללא קשר למאזדה, לא הייתי קונה היום את ה IX במחיר הזה.

רק לפני כמה ימים הוא נמכר בהנחה ענקית במסגרת מבצע חבר (אם אני לא טועה 145 אש"ח), ועוד מעט יגיע הדגם של אחרי מתיחת הפנים (שים לב, מנוע חדש לגמרי).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לא ידעתי שיונדאי היא פרארי, ''מעמדה'' :shock:

בפעם האחרונה שבדקתי, היונדאי נמכרת חזק יותר לליסינג ממאזדה."

לא צריך להיות ציני היונדאי אומנם לא פרארי אך אתה יכול להיות בטוח שבעוד שנה שנתיים הix 35 לא יצא בכמויות אדירות כמו שקרה עם ה6 הקודמת וזה גרם לשוק להיות "מוצף" ומכוניות שפשוט לא נמכרו.

לגבי הדגם החדש של ה ix למישהו יש הערכת זמן מתי תהיה חשיפה? ועם כן הגעה משוערת לארץ.

פורסם

כמו שכתבו לך למעלה, השאלה הראשונה שאתה צריך להחליט בה, היא האם אתה רוצה רכב מנהלים או ג׳פון.

בכל אחד מהקטגוריות הנ״ל יש מתחרים רבים סביב המחיר שציינת.

בקטגורית הג׳יפונים היונדאי בהחלט מציעה מבצע מעניין, למרות שאותי באופן אישי לא מעניין גג פנורמי, ההיפך מכך, בשמש הישראלית זה רק חסרון ובלילה ממילא אין בו טעם. אולי רק בשעות הערב.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...