Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו ספייס 2003 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני ממש צריך את עזרתכם

קניתי כאוטו ראשון שלי פיאט פונטו ספייס שנת 2003 מנוע 1.25 ידנית ויש לי תופעה מציקה שאני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

נורת ההגה נדלקה באדום וגם ההגה רועד והוא גם קל מידי עד כדי כך שקשה לקחת איתו סיבובים כי אין תחושה בכלל(יכול להיות שאני לא רגיל להגה הקל? ואני לא מדבר על מצב הCITY שבו ההגה קל יותר והרעידות חזקות יותר) ממה זה יכול להיות??

שמעתי שיכול להיות שהלך המנוע החשמלי של ההגה האם יש קשר???

בתודה מראש:אושר

פורסם

אכן יש זאת מחלה של הרכבים הללו,אני מציע לבדוק בפורום פיאט לגבי התיקון,כי היום התיקון עולה כמה מאות שקלים ולא יקר כמו פעם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• ספונסר פורום
פורסם

לא נשמע שיש תקלה במנוע החשמלי של ההגה,אחרת ההגה היה הופך להיות קשה מאוד.

יתכן ויש צורך בכיול חיישן הזוית,פעולה שמבצעים במוסך עם סורק אבחון מתאים.

אורן

• תוכן חדש...