Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתי בטיפול גדול במוסך מורשה "רייכמן" הכל היה טוב חוץ מזה שהם גילו שאחד המיסבים של הגלגל האחורי כנראה "גמור" הם הראו לי בדיוק במה מדובר ואכן ראיתי והרגשתי בידיים שלי שיחסית למיסבים של הגלגלים האחרים המיסב הזה קצת תקוע וזה גם מסביר את הרעשים בנסיעה שיש לנו בחודשים האחרונים...

הם הסבירו לי שכנראה הגריז בתוך המיסב הולך ממש להיגמר מה שאומר שהוא עלול "להיתפס" וזה מסוכן הם גם הסבירו לי שבדגם הזה אי אפשר לפתוח את המיסב לגרז ולסגור כי זה מגיע חלק אחד שלם שלא ניתן לפרק לכן צריך להחליף את הכל. הם קוראים לזה "נבן" משהו משהו.. מפה לשם הוציאו לי הצעת מחיר יפה יפה לחלק מקורי היישר מיפן בעלות של 2600 שח כולל מעמ כולל עבודה.

השאלות שלי אליכם מומחים יקרים:

א. האם המחיר הזה מופרז עבור החלק?

ב. האם כדאי להביא חלק זה מיד שניה?

ג. האם קיים חלק כזה חליפי לטויוטה יאריס 2001?

ד. במידה ואתם לא מייעצים לי לתקן ברייכמן למי לפנות? איך להתחיל בכלל את החיפוש אחרי החלק הזה?

תודה מראש למשיבים...

פורסם

שלום יש לי רנו מגאן והיו לי רעשים של מטוס ממריא, אי אפשר להתעלם!! רעש חזק ומלחיץ!! זה היה מיסב אחורי לקחו לי 300 שקל!!לדעתי תלך למוסך אחר, וחפש חלק תחליפי!! זה מחיר מטורף לא הייתי משלם בשום מצב!!

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

ביאריס יש צורך להחליף את הנאבה, לא יודע אם קיימת נאבה חליפית, מה שבטוח הוא שלא מרכיבים חלקים כאלו מפירוק מכיוון שזהו חלק שעובד ועובד קשה מאוד מה שאומר שאתה לא יודע מה אתה מרכיב וכמה זמן הוא יחזיק

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני אישית לא הייתי משלם מחיר יקר שכזה והייתי לוקח את הסיכון ומחפש בפירוק. מקסימום מפסידים 300-400 ש"ח אבל לא בסביבות ה 2000 ש"ח. מה גם שבפירוקיות ניתן למצוא חלקים שכאלו במצב דיי טוב.

:)
פורסם

מוסך זיסו נתן הצעה אם הבנתי נכון של 1,400 שקלים כולל מע״מ ועבודה מול הצעת המורשה יבואן 2,600 שקלים. הייתי הולך על זה .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...