Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעיה באוטו ואני לא יודע אם זאת בעיה או לא, בכל מקרה יש לי פורד פיאסטה 97 ידנית.

בזמן האחרון שמתי לב שבהילוכים הראשונים (1 ו2) לפעמים למשל כשאני עומד ברמזור, מתחלף לירוק אני משלב להילוך ראשון וכשאני מתחיל להרים את הקלאץ' הוא מרגיש לי קשה כזה, עולה לאט יותר, וגם זה קורה שלפעמים אני משלב לשני וזה גם ככה.

בהילוכים גבוהים זה לא קורה.

וגם שמתי לב שהתחיל להיות קצת יותר קשה לשלב להילוך 4, צריך להפעיל קצת יותר כוח מבעבר. קודם היה צריך לעשות את זה בקלות ועכשיו זה ניהיה ממש קצת קשה יותר. אפילו בטעות שילבתי לשני פעם וזה בחיים לא קורה לי. (במקום לרביעי)

בואו נגיד שזה לא משהו שנהג אחר היה מרגיש אם הוא היה עולה על האוטו בפעם הראשונה, אבל אני כן מרגיש כי הייתי רגיל.

מה יכולה להיות הבעיה? הקלאץ' בדרך למות?

חשוב לציין שעשיתי בדיקה לקלאץ' (בלם יד מורם הילוך שני משולב גז עד 3000 סל"ד בערך וזרקתי קלאץ' והמנוע התכבה ישר)

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

לטעמי תצטרך להחליף קלאץ' בקרוב, מה שאפשר לבדוק זה גם שמן גיר.

למרות שלא ממש נראה לי כי בפיאסטה 96 שהייתה לי לא היה דבר דומה לזה אני הייתי מחכה לאנשים שמבינים עיניין שיגיבו בהצלחה.

8)
פורסם

ככל הניראה הבעייה היא בכבל הקלאץ ולא בקלאץ עצמו. אם קיימת משאבת קלאץ אז בדוק שלא חסר שמן קלאץ. האם הדוושה מפרידה גבוה מידי? או שגובה ההפרדה מאז ומתמיד היה אותו דבר?

:)
פורסם

אוקיי דבר ראשון תודה על התגובות!

אם זאת המשאבה, מה אפשר לעשות?

ובקשר להפרדה - אין לי מושג. אין לי מד סל״ד אבל נראה שיש השפעה כשמעבירים הילוכים, הם נכנסים בקלות והרעש מנוע יורד.

ואני מאמין שהגובה היה זהה תמיד

פורסם
אוקיי דבר ראשון תודה על התגובות!

אם זאת המשאבה, מה אפשר לעשות?

ובקשר להפרדה - אין לי מושג. אין לי מד סל״ד אבל נראה שיש השפעה כשמעבירים הילוכים, הם נכנסים בקלות והרעש מנוע יורד.

ואני מאמין שהגובה היה זהה תמיד

כמעט בטוח שזה הקלאץ' גבר..

גם לי הקלאץ' היה ממש קשה כמו אבן ואחרי שאתה מחליף קלאץ' הוא חמאה אתה בקושי לוחץ עליו מרוב שהוא קל ונוח..

גם המנוע יעבוד לך הרבה יותר טוב עם קלאץ' חדש.

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

חייב להחליף אחי? אי אפשר לתקן? אולי למתוח את הכבל או משהו?

זה לא קורה תמיד אבל לפעמים זה כן

פורסם

אם העברת ההילוכים מיתבצעת בצורה חלקה כאשר דוושת המצמד לחוצה אין סיבה שיהיה מדובר בקלאצ'. כאשר מורגש קושי בתזוזת דוושת המצמד מדובר בכבל קלאצ' או במשאבה שלא מתפקדת כמו שצריך.

בכל מיקרה למען הסר ספק גש למוסך שאתה סומך עליו וקבל חוות דעת.

:)
  • תוכן חדש...