Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אנו זוג צעיר+2, עיקר נסיעותינו מחוץ לעיר(אשדוד-תל אביב). אנו מחפשים רכב חסכוני(כמו כולם!), בתקציב של עד 50 אלף ש"ח. אם נקבל המלצות על רכב היברידי נשמח לקבל מידע לגבי יתרונותיו וחסרונותיו, כמו לגבי עלות טיפולים, ביטוחים וכו'.

אנו ממש אובדי עצות, כי אומרים לנו שכל המשפחתיות פחות או יותר אותו דבר, וההיברידיות אומנם חוסכות בדלק, אבל יקרות בעלויות שמסביב.

נשמח לעצה, תודה מראש!

פורסם

לא רכב היברידי-הוא כבר ישן וצריך להחליף סוללות,תוותרו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לצערכם הרב נראה לי שרוב ההיברידיות יהיו מחוץ לטווח התקציב שהגדרתם. ההיברידיות הישנות והזולות יותר כרגע בשוק הן הונדה סיוויק או טויוטה פריוס, כאשר מבחינת מחיר רק הסיוויק בשנתונים הראשונה שלהם יכולה להגיע קרוב לאזור ה-50 אלף ש"ח.

באופן כללי ההיברידיות לא יקרות יותר לאחזקה מרכב בנזין מקבל, כל עוד אין צורך בטיפולים מיוחדים למערכת ההיברידית. כמובן שאם פתאום מתגלה תקלה במערכת ההיברידית היא עלולה להיות יקרה, אבל מדובר בתקלות די נדירות גם בדגמים היותר ישנים.

בכל מקרה בתקציב שלכם ולאור הדרישה לחיסכון בדלק אני יכול להמליץ לכם בחום על ניסאן טידה. זאת מכונית משפחתית מאוד מרווחת, עם צריכת דלק טובה מהממוצע בקבוצת המשפחתיות ורמת אמינות מאוד גבוהה. גם סוזוקי SX4 תוכל להתאים לכם, גם מבחינת הדרישה לחיסכון בדלק וגם מבחינת המחיר ועלויות האחזקה הנמוכות.

• תוכן חדש...