Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצל מכר/חבר של חבר.

החלפת זוג בולמים קדמי (עבודה בלבד) - 300 (לפני הנחה 400)

החלפת צלחות ורפידות (כולל חלפים, לא סיני) - 600

החלפת 2 משולשים (עבודה בלבד) - 140 (לדעתי לשניהם אולם אני לא בטוח, יכול להיות כל אחד)

פורסם

את האמת זה קצת יקר והסיבה היא שהוא לא עושה כל עבודה בניפרד

אלא הכל ביחד וכבר 80% מפורק.

אם נגיד המכונאי היה דורש על החלפת בולמים 300 זה

מחיר סביר (150 כל צד)

אותו כנ״ל לגבי המשולשים.

בגלל שהוא מפרק כבר גלגלים ומבצע

את רוב העבודה (פירוק רוב חלקי המיתלה) אז סה״כ המחיר יחסית יקר.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

תודה.

מה יהיה מחיר סביר לעניין ?

אגב, הוא המליץ להחליף רק בולמים קדמיים ולא אחוריים, טוען שלבולמים האחוריים יש השפעה יחסית קטנה על ההרגשה הכללית של הרכב וחבל להוציא על זה כסף.

אני חושב שאם כבר, אז כבר, אבל אשמח לשמוע חוות דעת נוספות ?

פורסם

רפידות ודיסקים איכותים לרכבך לא יעלו יותר מ250 ש"ח עלות העבודה היא גג 150 ש"ח

ואם זה על הדרך יכול גם לחשב את העבודה ב100 ש"ח.

אכן מחיר "חבר":-)

פורסם

הוא חבר של השותף של החבר, אבל מכיר טוב גם את החבר ומטפל בכל הרכבים שלהם (חברה).

אגב, זה אחרי שעל כל בולם קייבה נתן לי הצעה של 510 שח (הכי זול שיש), בעוד שמצאתי בחנות חלפים באשדוד ב 430 כולל מעמ.

אשמח להמלצות על חברה לרפידות ודיסקים, כאלו עם "בשר" שיחזיקו הרבה זמן ואיכותיות שלא יתעוותו בשימוש אגרסיבי.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון :

לאחר חוסר זמן רציני, מצאתי את דרכי אל חנות החלפים החביבה עלי שם מסדרים אותי במחירים טובים (עקב הכרות אישית):

רכשתי 4 בולמים של KYB - טיפה פחות מ 1600 ש"ח (לא אפרסם את המחיר המדויק עקב בקשתם המפורשת).

כריות בולמים - 90 שח לאחד, לא בטוח שאצטרך, אם לא אז יוחזר לחנות.

קצה הגה - 70 לשניהם

צלחות קדמיות - סמקו, לצערי לא היה של שום חברה אחרת - 260 שח

רפידות - TRW - 130

משולשים סינים טובים (לצערי לאחר חיפוש של 3-4 חודשים, לא נמצא משולש לא סיני לרכב שלי, נבדק בכמה חנויות). 150 שח לאחד.

מוסך מומלץ ע"י הפורום (לא זה שנכתב עליו קודם) נתן לי מחיר של 1000 ש"ח + מע"מ להחלפה של כל הנ"ל :

4 בולמים, תפוחי הגה, צלחות ורפידות ו2 משולשים.

אני מתלבט האם זהו מחיר טוב (לפי הנכתב קודם נשמע שהמחיר קצת יקר), או לבדוק שוב עם המוסך שנכתב עליו קודם, שם אציין מראש כי קיבלתי הצעת מחיר כזאת ואבקש מראש מחיר טוב יותר.

מה דעתכם? זקוק לעזרתכם במהרה, מעוניין להכניס את הרכב או מחר או תחילת שבוע הבא.

תודה.

פורסם

המחיר לבולמים טוב,כריות בולמים תחליף כי כבר אתה מפרק ואם כרית תתחיל לעשות לך בעיות אתה צריך לפרק בולמים שוב.

רפידות לרכב הזה אני ממליץ על רמסה.

משולשים למה החלפת? יש חופשים? תותבים גמורים? אצלי ברכב יש משולשים מקוריים ואין חופשים בכלל.

למה אתה מחליף בולמים?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

השאלה החשובה לי זה לגבי המחירים של המוסך ולא של החלפים

חיפשתי של רמסה אבל לא היה.

תפוח משולש אחד גמור (זה בא כיחידה אחת אי אפשר להחליף רק תפוחים) אז המליצו לי להחליף את שניהם

• תוכן חדש...