Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW Z4M

lonka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עומד לפני רכישה של הרכב, הבעיה שלא היו לי לעולם BMW ואני ממש לא מקיר את הבעיות שלהן

בקיצור יעזור כל מידע אפשרי.

עוד לא בדקתי במכון בדיקה, אבל כבר עשיתי בדיקה אישית, הרכב נראה בסדר בגדול

לרכב יש רצועת טיימינג? או שזה שרשרת?

עוד דבר קטן, לאחר נסיעה מאומצת היה ריח של פלסטיקה שרופה, חשוב לציין שבעל הרכב ציין זאת ואם הוא לא יהיה מסביר שהריח הזה קיים בכול BMW לא הייתי שם לב בכלל, הוא טוען שהריח מועיד על כך שהרכב במצב טוב ועוד לא נשרף הבידוד באגזוזים

הריח דומה לריח של ברקסים לאחר עבודה מאומצת, מה אתם עומרים על זה?

פורסם

זאת אומרת שאם נוסעים בב.מ.וו, ומרגישים ריח של בלמים שרופים, אז זה טוב? וככה זה אמור להיות? וזה אומר שהרכב שמור?

אם זה היה נכון, מרצדס היו מאושרים מאוד. לדעתי זה בולשיט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מנועי BMW הם עם שרשרת תזמון, לפחות ב20 שנה האחרונות וגם רבים לפני כן.

אולם אם מדובר במנוע M נדרש כיוונון שסתומים ידני.

ריח דומה לשריפת ברקסים יכול להגיע גם מהקלאצ', אבל זה תלוי בצורת הנהיגה. ממש לא אופייני לרכבי המותג.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

שנת יצור?

כמה ק"מ?

איזה גיר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא הייתי רוצה לציין איזה רכב בדיוק, אבל כמו שאתם יודעים אין פה הרבה לבחור:wink:

על איזה רכב נהגתי לא רלבנטי, נהגתי על הרבה, אני בכלל לא מבין את הגישה הישראלית לגבי זה, רכב אם קצת כוח עושים מזה סיפור כאילו זה מכונת הריגה, בחו"ל נוהגים על מפלצות עם 600 כ"ס הנעה אחורית והכול בסדר

בקיצור יש לי ניסיון.

שנה 2008

ידני (Z4M זה רק ידני)

80 ק"מ

פורסם
כמה ק"מ?

80 ק"מ

ב 80 ק"מ יכול להיות ריח של חדש...:wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בשום רכב תקין לא אמור להיות ריח של פלסטיק נשרף (וזה ריח שמהותית שונה מברקסים חמים)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא הייתי רוצה לציין איזה רכב בדיוק, אבל כמו שאתם יודעים אין פה הרבה לבחור:wink:

על איזה רכב נהגתי לא רלבנטי, נהגתי על הרבה, אני בכלל לא מבין את הגישה הישראלית לגבי זה, רכב אם קצת כוח עושים מזה סיפור כאילו זה מכונת הריגה, בחו"ל נוהגים על מפלצות עם 600 כ"ס הנעה אחורית והכול בסדר

בקיצור יש לי ניסיון.

שנה 2008

ידני (Z4M זה רק ידני)

80 ק"מ

דווקא התשובה שלך היא תפיסת עולם ישראלית,לחשוב שבחו״ל לכולם יש בחנייה בנטלים ומזארטים ואף אחד לא שמע את המושג פוקוס1600. אז כן הזד 4 היא מכונית אם קצת

שונה משאר הm המודרניות,מדובר בחיה ממש לא מרוסנת,כיף לא נורמלי למי שקצת מיומן,וכן זה תופס בין אם אתה גר בישראל סעודיה או קליפורניה..לצערי היא גם מאוד מאוד נוקשה ולא נוחה לשימוש יום יומי...

Porsche 944 turbo

פורסם
לא הבנתי את הקשר למרסדס

אסביר: אם יש ב.מ.וו, שיש לה ריח של בלמים שרופים, ולא מדובר בתקלה, אז החברה המתחרה שלה (מרצדס) תשמח מאוד שיש כזה פגם ברכבי ב.מ.וו.

ואם עדיין לא ברור: לא. לא אמור להיות ריח של בלמים שרופים, המוכר מחרטט לך בשכל. או שהוא גמר את הקלאץ', או את הבלמים, או משהו אחר.

ואם אתה באמת מאמין שריח של בלמים שרופים ברכב זה בסדר, תבדוק שוב כמה ניסיון יש לך, אני באמת לא מצליח להבין איך אפשר לקנות סיפור כזה.

בהצלחה ברכישה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...