Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד מהירות לצמיג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי פוקוס 2007. אומרים לי שצריך צמיג עם קוד מהירות V. אין סיכוי שאתקרב למהירויות האלו, וקוד מהירות H הרבה יותר זול. יש סיבה לא לקנות H?

פורסם

האם יש סיבה? כן.

החוק אינו מאפשר לך להרכיב צמיג בעל קוד מהירות נמוך יותר מזה שמופיע ברישיון רכב.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם
האם יש סיבה? כן.

החוק אינו מאפשר לך להרכיב צמיג בעל קוד מהירות נמוך יותר מזה שמופיע ברישיון רכב.

נכון לגבי רכבים המיוצרים מ-2006 ומעלה (כן במקרה שלנו ) !

לפני 2006 היה אפשר לשחק (כי ברישיון רכב לא היה מופיעה מהו קוד מהירות הצמיגים) בקודי מהירות H' V' T' וכו'...

הנתון הכרחי וכן נבדק בטסט השנתי

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם

בודקים או לא בודקים, זה עדיין לא חוקי.

יום אחד תצא הנחיה למכונים להקפיד בנושא הזה, ואז תרוץ להחליף צמיגים.

ולכן לא הייתי ממליץ להרכיב צמיגים עם קוד מהירות נמוך ממה שקבע היצרן.

פורסם
היי,

יש לי פוקוס 2007. אומרים לי שצריך צמיג עם קוד מהירות V. אין סיכוי שאתקרב למהירויות האלו, וקוד מהירות H הרבה יותר זול. יש סיבה לא לקנות H?

שלום וברכה,

כמו שכבר ענו כאן בשרשור בעלי הרכבים מחוייבים להרכיב צמיגים לפי קוד המהירות שקבוע במפרט של הרכב. ללא כל קשר למהירות הנהיגה של הנהג. הצמיג צריך להיות מסוגל להגיע למהירויות האלה ולא להתפוצץ לצורך העניין.

נכון שככל שקוד המהירות עולה, עולה גם המחיר, אבל לצערינו זה לא נתון לשיקול הנהג ולא כדאי לקחת סיכון ולהגיע לטסט ולהיות מופתע כי הם החליטו פתאום לבדוק גם את קוד המהירות.

חוק זה חוק כמובן שהחל משנת 2006...

בהצלחה

• תוכן חדש...