Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרונצו

קבל ח״ח על רשימת הקניות

80 קילו משקולות זה אומר עוד 20 של המוט = 100

זה משקל יפה לעבוד איתו ויקח לך זמן עד שתצליח לעבור את ה 10 חזרות בחזה וסקוואטים, ואם כן אז לא סוף העולם, תרכוש עוד כמה אסימונים של 5 קילו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

80 קילו משקולות?! זה המון!

אני לא יודע מי מבניכם פה נראה כמו מר. עולם, אבל 80 ק"ג משקולות זה המון. אפילו לתרגילי גב,

שבהם בד"כ מרימים הכי הרבה משקל מיתר האיזורים בגוף, גם מתאמן מתקדם לא מגיע למשקלים כאלה.

יקח לך תקופה מאוד ארוכה עד שבכלל תדגדג את הסף של ה-80 ק"ג הללו. בהצלחה עד אז.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

לא זה לא , אבל אני מניח שאני חי בעולם שבו לא כולם יוצאי הקורס הבסיסי בוינגייט .

כמה חודשים של תוכנית עצימה ועבודה ממושמעת וכבר אפשר להוסיף פלטה נוספת , זה שזה לא לכל אחד אין ספק , וגם לא שלחתי אותו לקנות - "קח את זה בחשבון שאולי תצטרך להשקיע עוד בעתיד" .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
80 קילו משקולות?! זה המון!

אני לא יודע מי מבניכם פה נראה כמו מר. עולם, אבל 80 ק"ג משקולות זה המון. אפילו לתרגילי גב,

שבהם בד"כ מרימים הכי הרבה משקל מיתר האיזורים בגוף, גם מתאמן מתקדם לא מגיע למשקלים כאלה.

יקח לך תקופה מאוד ארוכה עד שבכלל תדגדג את הסף של ה-80 ק"ג הללו. בהצלחה עד אז.

מתאמן שחיף ממוצע במשקל גוף של 70 קילו יכול תוך 5-6 חודשים עם תכנית כח להפוך את ה 100 קילו ״האסטרונומים״ האלו לסט אחרון של חימום בסקוואט/דדליפט ואולי אפילו לחיצת חזה

אחר שאינו שחיף יכול לעשות זאת גם ב3 חודשים

התרגיל גב היחידי שניתן להרים בו משקל כזה על מוט זה בנט-אובר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מסכים עם זה שמעלי. בתקופה בה הייתי מלא מוטיבציה, חטוב ומתאמן כמו בן אדם (כלומר, לא היה לי מין זמין באופן סדיר אז השקעתי), שקלתי 61 קילו ודחקתי 65 בכיף אחרי חודשים בודדים של אימון. למי שלא שחיפון לא צריכה להיות בעיה עם המשקלים שצויינו כאן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני חייב תגובה לכותרת.

זה שאתה עוזב את הולמס פלייס אומר שאתה סטרייט.

שמעתי סיפורי זוועות על כמה סניפים שלהם, במקלחות של הנשים יושבות בחורות ונהנות מהנוף

אייל

פורסם

זה כנראה קורה בכל מקום.

מצד שני, כנראה שיש בהומס לא מעט ציידים, כל אחד לפי טעמו.

גילוי נאות - כותב שורות אלה מתאמן בהולמס פלייס לצד אשתו על בסיס יומי מזה 8 שנים. לזכות המועדון יאמר שהוא גורם לנו להתמיד באימונים. לחובתו - בעיקר העלות (ומדי פעם כל מיני בעיות טכניות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...