Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

יש לי 2 חלונות חשמליים ברכב, קורולה 2008 עם סגירה אוטומטית.

החלונות עובדים בצורה תקינה כאשר פותחים וסוגרים אותם מהכפתורים.

בנעילת האוטו, כמו תמיד, החלון של הנהג נסגר ראשון ולאחר מכן נסגר החלון של הנוסע ליד הנהג, אבל מה , בזמן האחרון החלון הזה לא נסגר עד הסוף בנעילה אוטומטית, אלה מתחיל להיסגר קצת ומפסיק לאחר מכן.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

גם אצלי זה קרה,היו המלצות של להחליף את הגומיית מוביל של החלון (מה שלאחר בירור התברר כיקר מאוד!!)

קיבלתי הצעה מבחור אחד שאמר שאני ארסס ספריי סילקון לתוך חריצי הגומייה ושזה בדוק יסתדר.

להפסיד לא היה לי מה,אז ניסיתי רכשתי את הספרי סילקון(הוא מיועד לפסי גומי,הליכונים וכל השטויות האלו) אחרי שריססתי לאורך הגומיה והעלתי את החלון והורדתי כמה פעמים כדאי שהחומר יהיה על כל הגומייה,העניין הסתדר לגמרי-עובד מעולה!

זה היה לפני שנה וחצי ככה ועד עכשיו מחזיק מעולה..

אני לא זוכר את השם של הספרי(זה בבית לא לידי כרגע) שאגיע הביתה אסתכל וארשום לך..

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

• תוכן חדש...