Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה לא סוחטת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הרפתקאות משונות עם מכונת הכביסה הקודמת קניתי לפני כשנה מכונת "קריסטל" בעלת פתח עליון, דגם 7120.

עד לאחרונה פעלה יפה.

לפני שבוע המכונה כיבסה - אבל לא סחטה את הכביסה. לאחר מספר ניסיונות סחטתי את הכביסה ידנית וייבשתי במיבש. הזמנתי טכנאי שקבע כי המכונה תקינה,והסביר כי יש מנגנון המונע סחיטה כאשר הכביסה בתוף אינה מאוזנת.

מאז המכונה כיבסה עוד כמה מחזורים יפה - עד היום, כאשר הכנסנו כביסה שכללה מצעים. המכונה שוב סירבה לסחוט. הוצאנו את המצעים וניסינו שוב - וזאר הכביסה נסחטה היטב, אבל הנסיון הבא, לסחוט רק את המצעים, נכשל.

האם מישהו נתקלבתופעה דומה, ויכול להציע לי כיצד לסדר את הכביסה בתוף כך שחלוקת המשקל תהיה מאוזנת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יריה באפלה - אולי בולמי הזעזועים של המכונה גמורים.

מדובר בבולמי זעזועים שמחוברים בין הדוד לגוף המכונה, נסה לשחרר אותם מצד אחד ולבדוק את ההתנגדות שלהם.

אם הבוכנה נכנסת בחופשיות בלי הפעלת כוח, הבולמים גמורים - וזה עניין של כמאה ש"ח לזוג.

פורסם

מדובר במכונה כמעט חדשה, עדיין באחריות (3 שנים) והטכנאי טוען שהיא תקינה. יתרה מזאת - המנגנון המסובר אמור להגן על המכונה ורכיבהי מפני ויברציות של סחיטה לא מאוזנת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בבלומברג שאצלי בבית הלכו בולמים תוך פחות מחמש שנים, ואני מדבר על בולמים שהגיעו למצב שהם נעו בחופשיות מוחלטת מצד אל צד.

בכול אופן, בולם חלש יכול לגרום לתנודות בלתי מרוסנות של התוף ולהפעלת מנגנון ההגנה.

הבדיקה עצמה קלה מאוד ומסתכמת בפירוק בורג אחד לבולם כך שאני ממליץ לך לנסות.

פורסם

הטענה של הטכנאי קצת מוזרה שהרי מכונות אחרות (כולל, אני מניח גם מכונות קודמות שלך) סוחטות גם מצעים , שכנראה גם שם לא מאוזנים.

הנסיון שלי עם מכונה שלא סוחטת הוא כאשר משאבת המים לא רוקנה מספיק את התוף לפני הסחיטה. אבל כנראה שאצלך הסיבה אחרת.

יהודה

פורסם

אין בעית מים נותרים בדוד, וכאשר אני מוציא את הפריט הכבד המכונה סוחטת היטב. העניין הוא שעד עכשיו כמעט לא נתקלנו בבעיה (אולי באופן ספוראדי ולא ייחסנו יותר מדי חשיבות), אבל בשבוע האחרון הבעיה עקבית.

פורסם

בולמים בדר"כ מסיימים את חייהם בהדרגה, כך שיתכן מאוד שזה המצב אצלך. שווה בדיקה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תירוצים כמו חול - "כביסה לא מאוזנת" בתוף...

אל תוותר - שיתחילו להחליף חלקים (מהקל אל הכבד, לפי ההגיון הטכני,רצוי, אחרת האחריות תגמר).

השרות של קריסטל, בלשון המעטה, לא ידוע כאחד הטובים.

להערכתי, תקלה אלקטרונית כלשהי במכונה.

alfa 156 2.5.

פורסם

לי קרה בעבר שהמכונה לא סחטה עקב פריט כבר מאוד שהיה בתוכה(שטיח),

ואחרי שהוצאתי אותו ושמתי שוב בצורה שמכסה את התוף באופן אחיד יותר,

היא שבה לסחוט, שזה מצב דומה למה שקרה אצלך.

אבל בשום מקרה אחר, כולל מצעים, מגבות, ופריטים שסופגים הרבה מים וגורמים

למשקל בצד מסויים של התוף, זה לא מונע מהמכונה לסחוט.

• תוכן חדש...