Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=5e45cedee8bce466fc88bf2d674cfe156de&utm_medium=mail_add&utm_source=mail_to_friend_add&utm_content=yad2_sendto

לצערי המוכר הוא סוחר,

האם בכלל שווה להיכנס לזה?

הוא אומר הרכב יד 1, שמור מטופל.

שאלתי איך הרכב הגיע אליך, הוא אמר הבעלים (אשה) קנתה אלמרה חדשה יותר ממנו בטרייד.

דעתכם?

פורסם

אם הרכב במצב טוב, ובאמת יד 1 (00 ברשיון) ויעבור את כל הבדיקות של מכון בדיקה כמו תאונות, ומצב כללי, אז אני לא רואה שום סיבה לפסול את העסקה רק בגלל שהמוכר הוא סוחר.

קח בחשבון שרכב ישן כנראה לא יהיה במצב מושלם, אתה חייב להציב לעצמך גבול למה אתה מסוגל לספוג, אם מבחינת התיקונים שצריך לבצע, ואם מבחינת יישור קו.

יש המון שרשורים בנושאים של איך להיזהר בקניית רכב מסוחר, אבל אין כזה דבר שלכל הסוחרים אסור להתקרב, צריך לתת צ'אנס.

בהצלחה.

פורסם

הרכב הראשון שקניתי בזמנו היה מיצובישי קולט 94, יד 00 מסוחר.

אלוהים יודע איך הוא מצא את החמודה הזאת ששירתה אותי נאמה כל התיכון 8)

בשורה התחתונה - לא הייתי פוסל על הסף.

אלי.

פורסם

אם תנקוט בכל כללי הזהירות המתבקשים - אין סיבה למה לא.

יש להבין שבמצב שהוק הנוכחי מאד קשה למכור מכוניות בנות עשור ומעלה, ולכן ניתן למצוא אצל סוחרים גם מכוניות במצב ממש טוב שבעליהן לא מצאו להן קונים (או שהעדיפו לא להכנס לבלגן של המכירה בלבד אלפי שקלים בודדים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני גם מכרתי בזמנו רכב לסוחר, הרכב היה במצב טוב אלב עם היסטוריה בעייתית בשביל השוק הישראלי (השכרה+קילומטראז גבוה).

הסכמתי אפילו לחתוך במחיר כי לא היה לי זמן וכח להתעסק עם קונים שחיפשו ריג'קטים בנרות...

בקיצור- אם הרכב אכן היה פרטי ואין תאונות, למה לא?

פורסם

מישהו מכיר את המגרש או האדון הנכבד?

ביקשתי ממנו לקבל את הטלפון של הבעלים,

אז הוא אמר - שאני עושה עסק מולו ולא מול הבעלים ואין צורך / מקום להציק לו.

קצת הציקה לי התשובה הזאת,

הרי אם הכל נכון - מה הבעיה שאדבר איתו 2 דקות?

פורסם

אם זה יהיה החסם האחרון לפני ביצוע העסקה - אני מעריך שהסוחר יתרצה. חוץ מזה אתה יכול (וזה לגיטימי) לבקש לראות את רשיון הרכב המקורי. שם תוכל לראות את השם והכתובת של הבעלים.

הסוחר יכול אם ירצה לתת לך טלפון של מישהו שהוא יכין מראש (ושאין לו שום קשר לבעלים)

בחלק מהפעמים שהתקשרתי לבעלים לפי הפרטים שמצאתי (ודווקא כאשר הרכב היה במצב מצויין) הבעלים הביעו תרעומת על כך שהתקשרתי משום שמבחינתם (ובצדק) ברגע שמכרו את הרכב לסוחר - הוא כבר לא מעניין אותם.

בין התשובות המעניינות שקיבלתי היו:

"הפעם האחרונה שראיתי את הרכב היה כבאתי לחתום על העברת בעלות לצורך קבלת דמי הביטוח - זה היה באיזה מגרש פירוקים בירושלים" (נאמר לי ע"י בעלים של סובארו אימפרזה עם 17000 ק"מ שעברה אובדן להלכה, ואיזה סוחר מבית שמש ניסה לדחוף את הרכב בתור חדש בלי שריטה...)

"אה...הרכב? זה סיפור ארוך...החזרתי אותו לחברה כחלק מפשרה שנעשתה בבית המשפט יש לו בעיית מחשב קשה"

(נאמר ע"י בעלים של שברולט קוואלייר בת שנה שניסו למכור לי בטרייד אין של UMI בתור חדשה לגמרי מירושה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...