Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברכב של חברתי (קליאו שנת 98 נפח 1400 אוטומט) נשברה היום הציריה של צד נוסע,

יש לי במחסן אצל ההורים ציריה של רנו 5 ידנית 1400 צד נוסע גם כן - האם יש התאמה בין ציריות אלו?

במידה ולא כאשר אלך למצוא ציריה בפירוקיות האם יש עוד דגמים אשר הציריה בהם תתאים לרכב שלה - ואם כן אילו?

כמה פלוס מינוס מחיר הגיוני לצריה בלבד בפירוקיה? (את ההתקנה אני אעשה לבד וצריך רק את החלק..)

תודה רבה, תובל.

פורסם

תבדוק כמה עולה צירייה מקורית, כי הצירות החלופיות הסיניות\קוראיניות גרועות, ולאחר תקופה קצרה מתחילות רעידות אחרי שהן יוצאות מאיזון. בכל אופן, זה עדיף מכלום. ציריה ימנית\שמאלית עולות בין 250 ל350 תלוי בצד הצירייה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

המחיר הזה כוא כמובן לציריות סיניות. המקורית עולה פי כמה.

נתקלתי גם אני כמה פעמים בבעיה של רעידות ויציאה מאיזון בציריות סיניות לרנו.

אבל זה קרה אחרי כ 30.000 קילומטרים, כך שלרכב שנוסע מעט זה מספיק לכמה שנים.

ציריה מקורית החזיקה 200.000 ק"מ ויותר.

• תוכן חדש...