Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי מערכת פשוטה מאוד ברכב, אומנם יש סאב מגבר קומפוננט, אבל הכל מותגי "מדבקה" והאיכות בהתאם, האמת שגם המחיר שבזמנו התאים לי לכיס, מי שמכיר אותי וראה אותי במפגש הצפוני ב"בורג" ושמע מבין על מה מדובר.

מי שלא מכיר אז: ר"ד יציאה אחת, מגבר סיני לא משהו, סאב 12", קומפוננט "מדבקה" שלא נשמע להיט.

המוזיקה: שומע הכל ממזרחית ועד רוק, אבל אלו לפעמים, לרוב זה שחורה דאנס ורמיקסים, קצב.

אני מעוניין להשתדרג, שתי אופציות, או למכור בפרטי את המערכת (הרבה כאב ראש ובספק אם משתלם), והשנייה והעדיפה עליי היא להפסיד טיפה ולשדרג בחנות שממנה קניתי את המערכת הקודמת, כלומר להוסיף לו עוד 1.5k ולקבל משהו חדש באחריות.

הייתי היום בחנות והוא הציע לי את הרכיבים הבאים בתקציב:

ר"ד פיוניר 3250 עם שתי rca. חדש בקרטון.

הציע לי קומפוננט hertz energy משומש או לחילופין קומפוננט חדש של infinity או לחילופין morel דוטק אוביישן\טמפו איזה שאבחר.

סאבוופר אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן, ה12" שיש לי עכשיו פשוט תופס את כל הבאגז' (או שהבאגז' סתם קטן), הוא הציע לי 8" עם תיבה, לא ממש מבין מה הוא רשם לי בהצעה כי אני לא מבין את הכתב שלו, אבל משהו ברמה טובה ולא עוד "מדבקה".

מה שכן האם לדעתכם כדי לוותר על סאב לטובת קומפוננט ור"ד איכותיים יותר? (המוכר אמר לי שלא, דעתכם?)

בנוסף הציע לי בחבילה הזו מגבר crunch west cost custom

הכל חדש בקרטון, את הקיט התקנה משאירים מהמערכת הקודמת כי מסתבר שזה מתאים גם לשידרוג.

מה דעתכם? להתחיל לבנות מערכת מ0 ולחפש יד שנייה חלק חלק ועוד בלי אחריות לא ממש בא בחשבון.

פורסם

לדעתי אתה צריך לשבת ולהסגר עם עצמך על מה אתה עושה, מערכות טובות לא נבנות ביום (כמו רומא), לרוב מסיבות תקציביות, להשקיע עכשיו עוד 1500 שקל ולקבל ציוד קצת יותר טוב לא יביא אותך לרמה מאד גבוהה, סה"כ הציוד שהוא הציע לך הינו ציוד טוב עד סביר, מצד שני אני לא כ"כ יודע אם תצליח להפתר מהציוד הסיני בכזו קלות \ ללא הפסד רציני .

בשורה התחתונה השילוב של קראנצ, דוטק\הרץ אנרגי (עזוב את הטמפו), הוא שילוב טוב (התחלתי, אבל טוב),קצת קשה לי להמליץ על סאב 8" , מכיוון שאני ירדתי מ 12" ל 10" וקצת קשה לי עם זה אז אני לא רוצה לחשוב בכלל על איך הייתי מרגיש עם 8".

קח בחשבון שעם טיפה סבלנות אתה יכול להביא ציוד הרבה יותר טוב בקצת מעל 1500 שקל, והכי חשוב שאין חובה לעשות הכל במכה אחת.

לא ציינת כמה עלתה המערכת הקיימת שלך אבל דוטק עולה 800 שקל , מגבר ארבעה ערוצים של קראנץ (עם קצת מיקוח בחנות) יעלה באזור ה 800 , וסאב 8" פשוט יעלה עוד איזה 300-400 שקל.

אני ממליץ לך להתתחיל בלהחליף קומפוננט ומגבר (שוב לא חייב הכל באותה נשימה, אפשר להחליף קודם קומפוננט וחודש אחרי להחליף מגבר).

SCANSPEAK

פורסם

לדעתי תתחיל מהHU, משם לקומפוננט, אחר כך למגבר, ואז לסאב,

אם 12 אינץ' גדול עליך, לדעתי אתה צריך ללכת לכיוון ה10 אינץ', ממה שאני הספקתי לשמוע ב8" הם לא להיט,

אבל זה אני, תשמע סאב של 8" ואז תחליט לפי מה שאתה אוהב.

פורסם

הציוד הסיני הזה (שלא רובו סיני למען האמת) דווקא יוחלף בחנות בה נקנה ללא הפסד משמעותי, גם יש ביקוש ביד שנייה ובפורום.

אני לא מתכוון להגיע לרמות מטורפות בסופו של דבר, סה״כ איכות טובה.

אני לא מתכוון להשקיע עשרות אלפי שקלים, גם לא אם זה היום מגבר ב2000 וחודש הבא עוד רמקול ב3000, אני רוצה לרכוש מערכת בשלמותה באיכות טובה ולא מטורפת, במחיר קבוע מראש, משהו להנות ממנו להרבה זמן ולא להתבאס שאשמע מערכות אחרות ואפילו פשוטות.

מבחינת סאב, אני חושב אפילו על ויתור רשמי לטובת שאר הרכיבים באיכות טובה יותר, דעתכם בנושא?

אני יתחיל מהרדיו דיסק וימשיך הלאה לקומפוננט ואז למגבר, ונראה מה הלאה, אשמח להמלצות גם למשומש בתקציב.

פורסם

אל תוותרעל הסאב, לא חייב סאב מאיכות גבוהה, אבל דיי חייב סאב.

ואם אתה הולך על הדיל עם החנות, לך על הדוטק...

SCANSPEAK

פורסם

אז ממה שאני מבין ממך דוטק אוביישן (יש לו שם גם את הסידרה החדשה של הדוטק אבל הרבה יותר יקר) ומגבר קראנץ׳ זה שילוב טוב לשימוש שלי? ומה זה west cost זה תת דגם כאילו או חברה בפני עצמה?

להישאר עם הסאב 12״ שלי של jvc או להחליף גם אותו? אם כן זה רק משהו קטן.

ומה לגבי הhu, מה דעתך על ההצעה שלו? האם לוותר בינתיים על סאב כדי לרכוש מכשיר טוב יותר?

• תוכן חדש...