Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי פזו 307 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי פזו 307 עם 35,000 ק"מ 2008 יד1.

כמה שאלות?

א. יש נתק/קרע בין הכיסוי הפלסטי של כרית האוויר בכסא של הנהג לריפוד. האם זה דבר שניתן לתיקון בלי לרפד את המושב מחדש? האם יכול לגרום לכרית אוויר עצמה להיות לקוייה.

ב. בנהיגה היתה תחושה לא מוכרת מהגיר שנראה חיצונית כטיפטרוניק. יש מצב שמדובר בגיר רובטוי ברכב הזה? איך יודעים אם לרכבים בכלל יש גיר רובטי אן גיר אוטומטי (לא רק ברכב הזה)?

ג. פעם ראשונה שאני רואה דגם עם 6 כריות אוויר שגלגליו אינם חישוקי מגנזיום (לרוב הדגמים עם חישוקי ברזל באים עם 2 כריות אוויר בלבד).

ג. יש משהו נוסף שאני צריך לשים לב לפני שאני מחליט לקנות את הרכב.

פורסם
היום ראיתי פזו 307 עם 35,000 ק"מ 2008 יד1.

כמה שאלות?

א. יש נתק/קרע בין הכיסוי הפלסטי של כרית האוויר בכסא של הנהג לריפוד. האם זה דבר שניתן לתיקון בלי לרפד את המושב מחדש? האם יכול לגרום לכרית אוויר עצמה להיות לקוייה. לא פוגע בתפקוד כרית האוויר, לגבי תיקון הריפוד תתייעץ עם רפד.

ב. בנהיגה היתה תחושה לא מוכרת מהגיר שנראה חיצונית כטיפטרוניק. יש מצב שמדובר בגיר רובטוי ברכב הזה? איך יודעים אם לרכבים בכלל יש גיר רובטי אן גיר אוטומטי (לא רק ברכב הזה)? מדובר ב-AL4 הידוע לשימצה בהתנהגותו המוזרה - ככה זה...

ג. פעם ראשונה שאני רואה דגם עם 6 כריות אוויר שגלגליו אינם חישוקי מגנזיום (לרוב הדגמים עם חישוקי ברזל באים עם 2 כריות אוויר בלבד). ממש לא! מ-2007 אפילו למאזדה 3 הבסיסית 6 כריות אוויר, כמו גם לפוקוס הבסיסית ולעוד מכוניות ברמת אבזור מינימלית (ליסינג)

ג. יש משהו נוסף שאני צריך לשים לב לפני שאני מחליט לקנות את הרכב.

בהצלחה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זו לא סיבה לא לקנות - אלא אם כן זה מאוד מפריע/לא נוח לך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...