Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה מה הסיבה שאתה קובע שמדינת ישראל היא גזענית? על בסיס חוק השבות? מסכים איתך, האם זה רצוי בעיניי? מאוד

אם הסיבה שאתה קובע שמדינת ישראל היא גזענית זה בגלל שגוף מסוים במדינה עשה הסכם עם גוף פרטי (שהוא מפלה, לא בהכרח גזעני), בתחום מסוים, אז אני אומר תפאדל, לפי אותו היגיון המדינה גם גזענית במקרים אחרים כלפי יהודים.

אז המדינה היא גזענית כלפי כל מיני אוכלוסיות בכל מיני קונסטלציות.

אם תגיד לי שאפליה נגד ערבים זה גזענות, ואפליה נגד יהודים זה תקין, אני אגיד שאתה צבוע :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, farkash7 כתב:

מדינת ישראל היא מדינה גזענית. אתה יכול לעצום עיניים הכל טוב. זה לא ישנה את העובדה שהיא מדינה גזענית.
אני מכיר בזה. עם חלק מהדברים אני חי בשלום, זו מדינת היהודים אחרי הכל, אבל חלק מהדברים בהתנהלות הגזענית כן מפריעים לי.

זה בדיוק העניין, כל אחד והגזענות שנח לו איתה. לי לא מפריע שערבים לא יסכימו למכור לי בית בדיר אל אסד כי אין לי מה לחפש שם וגם לא אכפת לי שיהודי לא יסכים למכור את הדירה שלו ברמת גן לערבי. זה רכוש פרטי, זכותו.

אני גם לא באמת חושב שזו גזענות. אנשים רוצים לגור ליד אנשים שדומים להם ויש להם העדפות בכל מה שנוגע לאורח חיים וקהילתיות. זה רע?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, pl7410 כתב:

יפה שאף אחד לא מדבר על הshitshow שקורה בישיבת הממשלה ברגעים אלו

חכה תן לזה להסתיים 🤣

לפני 56 דקות, farkash7 כתב:

נאשם בפלילים ממנה שר משפטים...

מבחינה חוקית אין בעיה עם זה, יותר מזה, החוק קבע באופן מפורש שבניגוד לשר, ראש ממשלה שנאשם בפלילים אינו מפוטר / מתפטר וכו' וממשיך לכהן כרגיל.

בדיקה בפרוטוקולים מגלה שזה לא בטעות, הם בכוונת מכוון רצו למנוע מצב שבו ראש ממשלה נאשם בפלילים ומודח מתפקידו.

תכף תבקשו גם שבג"צ לא רק יקבע מתי ימנו שר משפטים, אלא גם שבג"צ בעצמו יבחר את שר המשפטים, והממשלה רק תחתום על המינוי

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 10 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מבחינה חוקית אין בעיה עם זה, יותר מזה, החוק קבע באופן מפורש שבניגוד לשר, ראש ממשלה שנאשם בפלילים אינו מפוטר / מתפטר וכו' וממשיך לכהן כרגיל.

בדיקה בפרוטוקולים מגלה שזה לא בטעות, הם בכוונת מכוון רצו למנוע מצב שבו ראש ממשלה נאשם בפלילים ומודח מתפקידו.

כשהמחוקק ניסח את הסעיף הזה ספק אם הוא דמיין מצב שבו אותו נאשם בפלילים ינסה למנות לתפקיד שר המשפטים מועמד מטעמו בניגוד לחוק יסוד הממשלה.

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

נאשם בפלילים ממנה שר משפטים...

זאת לא הבעיה החוקית.

הבעיה היא שיש חוקים לגבי התנהלות ישיבת ממשלה, ויש הסכם של ממשלה פריטטית שאדון ביבי חתום עליו.

אבל לידידנו נח להציג את זה כהתערבות של בג"ץ ושלטון פקידים:

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

תכף תבקשו גם שבג"צ לא רק יקבע מתי ימנו שר משפטים, אלא גם שבג"צ בעצמו יבחר את שר המשפטים, והממשלה רק תחתום על המינוי

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 19 דקות, MiniMiz3r כתב:

כשהמחוקק ניסח את הסעיף הזה ספק אם הוא דמיין מצב שבו אותו נאשם בפלילים ינסה למנות לתפקיד שר המשפטים מועמד מטעמו בניגוד לחוק יסוד הממשלה.

תבדוק עם טומי לפיד.

הוא כנראה גם לא דמיין שהמועמד לשר המשפטים יהיה דווקא אופיר אקוניס.

והוא גם לא דמיין שהתאריך יהיה 27/4/2021.

כמובן שזה לא היה בניגוד לחוק יסוד הממשלה, שכן נושא הפריטטיות נולד הרבה אחרי שטומי לפיד ניסח את החוק בנוגע לראש ממשלה שנאשם בפלילים.

לפני 12 דקות, פינדר כתב:

זאת לא הבעיה החוקית.

הבעיה היא שיש חוקים לגבי התנהלות ישיבת ממשלה, ויש הסכם של ממשלה פריטטית שאדון ביבי חתום עליו.

אבל לידידנו נח להציג את זה כהתערבות של בג"ץ ושלטון פקידים:

לא על זה פרקש התלונן, פרקש התלונן על כך שראש ממשלה שממנה שר משפטים הוא נאשם בפלילים, בנושא הזה החוק ברור - לטובת נתניהו.

אם מדברים על נושא הפריטטיות זה עניין אחר לחלוטין.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אגב עבר זמן העריכה, אבל אני דיי בטוח שכן יש בעיה חוקית בהצבעה, והיא כנראה באמת לא הצבעה חוקית.

אבל זה לא קשור לכך שראש הממשלה נאשם או לא. הוא יכל לעשות הצבעה לא חוקית גם בלי שהוא יהיה נאשם או לעשות הצבעה חוקית כשהוא נאשם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

לא ברור מה עבר לו בראש שהוא הצביע עבור אקוניס.

הוא הרי ידע שזה בדיחה וזה לא חוקי.

מספיק שהיה מתנגד למנות את גנץ

ובזה תם הטקס...

חיות לא יכולה לחייב את הממשלה עבור מי להצביע

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 18 דקות, avi 1234 כתב:

לא ברור מה עבר לו בראש שהוא הצביע עבור אקוניס.

הוא הרי ידע שזה בדיחה וזה לא חוקי.

מספיק שהיה מתנגד למנות את גנץ

ובזה תם הטקס...

חיות לא יכולה לחייב את הממשלה עבור מי להצביע

מה שפאתטי יותר מההצבעה עצמה הם הילולי השמחה של מירי רגב וחבריה ואיחולי ההצלחה לאקוניס. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש משהו יותר פאתטי בכלליות מתגובות של מירי רגב?

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

יש משהו יותר פאתטי בכלליות מתגובות של מירי רגב?

עדיין אפשר להתבלבל בין דני דנון ואופיר אקוניס

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כל הקטע של הקמת המדינה היה כדי להקים מדינה לעם היהודי. לא למוסלמים ,לנוצרים, דרוזים או כל עם או לאום אחר. 

קק"ל קם כדי לשרת את המטרה הזאת.

זה גם לא גזעני כמו שאי הסכמה לתת לי אזרחות אמריקאית או אחרת זאת לא החלטה אנטישמית. 

גם זה שלא מוכנים להציב אותי כמגן ימני בריאל מדריד לא אומר שמחר ירצו לשלוח גזים

פורסם
לפני 35 דקות, עדי-אל כתב:

זה גם לא גזעני כמו שאי הסכמה לתת לי אזרחות אמריקאית או אחרת זאת לא החלטה אנטישמית

הפואנטה <------- 1000 ק"מ --------> אתה 

האנלוגיה הנכונה היא שאתה אזרח אמריקאי שגר בטקסס, ומדינת טקסס אוסרת עליך לקנות קרקע לבניה בגלל שהמוצא שלך הוא אפרו אמריקאי. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...